Η ERGO Marathon Expo έρχεται στο Παλαιό Φάληρο




marathon

Η ERGO MARATHON EXPO αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας. Φέτος, αυτή η πολυπληθής γιορτή στοχεύει να διευρύνει ακόμα περισσότερο την απήχηση και τις τεράστιες προοπτικές της, παρά τις αντίξοες, ομολογουμένως, οικονομικές και επιχειρηματικές συνθήκες.

Η Έκθεση θα φιλοξενηθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο του Φαλήρου. Θα λειτουργήσει την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου από τις 13:00 έως τις 20:00, ενώ την Παρασκευή 11 και το Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016, από τις 10:00 έως τις 20:00.

Η είσοδος στην Έκθεση είναι ελεύθερη. Οι επισκέπτες μπορούν να ενημερωθούν για τα νέα αθλητικά και δρομικά είδη και αξεσουάρ και να εκμεταλλευτούν τις προσφορές αγορών των εταιρειών, που ισχύουν μόνο για τους επισκέπτες της Έκθεσης. Να επισκεφθούν τα περίπτερα άλλων Διεθνών Μαραθωνίων και Αγώνων Δρόμου και να μιλήσουν με τους εκπροσώπους τους. Να ενημερωθούν για τα αθλητικά τουριστικά πακέτα, που προσφέρουν τα Ταξιδιωτικά Γραφεία σε ειδικές τιμές, συνδυάζοντας τη συμμετοχή ή παρακολούθηση αθλητικών διοργανώσεων και δραστηριοτήτων με την επίσκεψη σε ονειρεμένους προορισμούς ανά τον κόσμο.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.