Νέα Σμύρνη: Συλλήψεις για παράνομο τζόγο (ΕΙΚΟΝΕΣ)




neapaikolaz

Από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας της Ελληνικής Αστυνομίας εντοπίστηκαν χθες το βράδυ, σε Αθήνα και Νέα Σμύρνη Αττικής, τέσσερα (4) καταστήματα, στα οποία διεξάγονταν παράνομα τυχερά.

Στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης συνελήφθησαν συνολικά έξι (6) άτομα, τέσσερις (4) ημεδαποί και δύο (2) αλλοδαποί, ενώ αναζητούνται ακόμα δύο (2) άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα -κατά περίπτωση- για παράβαση της νομοθεσίας για τα παίγνια και τα προσωπικά δεδομένα.

neapai6

Σημειώνεται ότι σε ένα από τα καταστήματα είχαν ληφθεί ειδικά μέτρα για την αποφυγή ελέγχων των Αρχών, καθώς η είσοδος σε αυτό πραγματοποιούνταν από πόρτα ασφαλείας, η οποία άνοιγε μόνο από μέσα, ενώ στον εξωτερικό χώρο είχε τοποθετηθεί και τεθεί σε λειτουργία κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης για την επιτήρηση του χώρου.

Επιπλέον, κατά την είσοδο των αστυνομικών σε άλλο κατάστημα, οι υπάλληλοι αυτού με τη χρήση ειδικού μπουτόν άλλαξαν ταυτόχρονα την πρόσοψη των ηλεκτρονικών υπολογιστών, με σκοπό την παραπλάνησή τους.

neapai5

neapai4

Κατά τη διάρκεια των ερευνών στους χώρους των καταστημάτων, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

είκοσι τρεις (23) πλήρης ηλεκτρονικοί υπολογιστές (οθόνη, πληκτρολόγιο, ποντίκι, κεντρική μονάδα),
δύο (2) τραπέζια διενέργειας τυχερών παιγνίων με παιγνιόχαρτα,
δεκαεπτά (17) δεσμίδες παιγνιόχαρτων,
τρεις (3) ηλεκτρονικοί υπολογιστές, οι οποίοι λειτουργούσαν ως κεντρικές μονάδες διαχείρισης και ελέγχου (server),
πέντε (5) κάμερες,
χρηματικό ποσό 557,50 ευρώ,
εξυπηρετητής διαδικτύου (router)
ασύρματο τηλεχειριστήριο (μπουτόν),
έξι (6) σελίδες με ιδιόχειρες σημειώσεις και
διακόσιες είκοσι έξι (226) μάρκες για ποντάρισμα.
Επίσης, διαπιστώθηκαν τρεις (3) παραβάσεις της ασφαλιστικής νομοθεσίας και ενημερώθηκαν οι αρμόδιες Υπηρεσίες (Δ.Ο.Υ. Ι.Κ.Α. κ.λπ.), για την επιβολή των προβλεπόμενων διοικητικών κυρώσεων.

neapai1

neapai2

neapai3

Τα κατασχεθέντα θα παραδοθούν για φύλαξη στη Διεύθυνση Τελωνειακών Διαδικασιών.

Οι συλληφθέντες στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Υπενθυμίζεται ότι οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν, ανώνυμα ή επώνυμα, στον τηλεφωνικό αριθμό 11012 ή στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις [email protected] & [email protected] της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας, για να παρέχουν πληροφορίες ή να καταγγέλλουν παράνομες και επίμεμπτες ενέργειες ή δραστηριότητες κατά του τομέα της οικονομίας, της δημόσιας περιουσίας, καθώς και της κοινωνικής και ασφαλιστικής πρόνοιας και των δικαιωμάτων.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.