Ο Σύλλογος Κρητών Αλίμου στο Τολό της Αργολίδας (ΕΙΚΟΝΕΣ)




kazatolo1

Το Σάββατο και την Κυριακή 22-23 Οκτώβρη 2016, ο Σύλλογος Κρητών Αλίμου «Ο ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ» συμμετείχε στην εκδήλωση Τιμής και Μνήμης για τους Κρήτες αποίκους του Τολού από τη Μεγαλονήσο, μετά το 1834, που διοργάνωσε η Ένωση Κρητών και φίλων Κρήτης Π.Ε. Αργολίδας “Ο Μίνωας”.
Ευχαριστούμε πολύ για την τιμητική αυτή πρόσκληση, την Πρόεδρο και όλα τα μέλη της προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής κα Χαρά Καραγιαννάκη, καθώς και τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Κρητικών Σωματείων κο Μανώλη Πατεράκη και τα μέλη του προεδρείου της Ομοσπονδίας.
Η κρητική φιλοξενία, η λεβεντιά και η συγκίνηση ήταν έντονη καθ΄όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης. Νοιώσαμε ότι «στην Αργολίδα σήμερα, γεννιέται “άλλη μία Κρήτη” όπως είπε και η Πρόεδρος στον χαιρετισμό της.
Θερμά συγχαρητήρια στις χορευτικές ομάδες των Συλλόγων Αλίμου και Σαλαμίνας, που μας μάγεψαν με την παρουσία τους, τόσο στο τιμητικό άγημα, όσο και στην παρουσίαση των κρητικών χορών. Θερμά συγχαρητήρια στο χοροδιδάσκαλο Γρηγόρη Μωραΐτη για την άρτια εμφάνιση της χορευτικής ομάδας.

kazatolo2
Θερμά συγχαρητήρια στην Ομάδα Ριζίτικου Τραγουδιού «ΑΙΓΑΓΡΟΣ» με επικεφαλής τον Γιάννη Παπαδοκωνσταντάκη για την εξαιρετική απόδοση του τραγουδιού του «Οπλαρχηγού Σταύρου Νιώτη» εκ Ανωγείων καταγομένου, που περάτωσε το βίο του στο Τολό.
Ευχόμαστε στο νεοσύστατο σωματείο Κρητών Αργολίδας, η Κρητική ψυχή και λεβεντιά, η περηφάνια, η παράδοση της ιδιαίτερης πατρίδας μας, να βρουν εύφορο χώμα, να ανθίσουν και να θυμίζουν πάντα στους Κρήτες απογόνους τους, τους αγώνες λευτεριάς των πατέρων τους, τις ρίζες τους και την παράδοσή τους.
Ευχαριστούμε.
Η Πρόεδρος του Συλλόγου Κρητών Αλίμου
Κλέα Μανωλαράκη

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.