ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ; “Μπατάρει” η παράταξη του Νίκου Τσαμπαρλή-Παραιτήθηκε και η Μελλά, στη θέση της ο Σάκης Τσάγκαρης




oloi

Δεν πρόλαβε να κάτσει ούτε τέσσερις μήνες στην καρέκλα της, η δικηγόρος Δήμητρα Μελλά και υπέβαλλε την παραίτησή της, από τη θέση της δημοτικής συμβούλου με την παράταξη “ΑΛΙΜΟΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ” του Νίκου Τσαμπαρλή, που στηρίζεται από τη Νέα Δημοκρατία.

Η Δήμητρα Μελλά, η οποία διατηρεί μεγάλο δικηγορικό γραφείο στον Άλιμο, είχε παρουσιαστεί στο δημοτικό συμβούλιο, μόλις 2-3 φορές και μάλιστα στην αρχή είχε κάνει δυναμική εμφάνιση. Έκτοτε εξαφανίστηκε αφήνοντας μόνους τον επικεφαλής, Νίκο Τσαμπαρλή και τον Νίκο Αλεξόπουλο.

Στις δυο προηγούμενες συνεδριάσεις δεν έχει εμφανιστεί ούτε ο Νίκος Τσαμπαρλής και στην τελευταία ούτε ο Νίκος Αλεξόπουλος, δημιουργώντας κακή εικόνα για την παράταξη που είχε εμπιστευτεί στον πρώτο γύρο των εκλογών του 2014, το 20,36% από αυτούς που ψήφισαν (4.001 ψήφοι).

Είναι γνωστό ότι οι δυο Νίκοι, δεν τα πάνε καλά, αφού φαίνεται ότι πέρα από το γεγονός ότι ανήκουν στο ίδιο κόμμα,  υπάρχει χάσμα απόψεων για το χειρισμό σοβαρών θεμάτων που απασχολούν την πόλη.

Τη θέση της Δήμητρας Μελλά καταλαμβάνει ο “προεδρικός” Σάκης Τσάγκαρης, ο οποίος είχε διατελέσει δημοτικός σύμβουλος και στην προηγούμενη τετραετία. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία!

sakistsaΤσάγκαρης Αναστάσιος (Σάκης) – Δημοτικός Σύμβουλος Αλίμου

Γεννήθηκα στον Άλιμο το 1971. Τελείωσα το Τ.Ε.Ι. Φυσικοθεραπείας στην Αθήνα. Έχω εργαστεί στο Εθνικό Ίδρυμα Αποκατάστασης Αναπήρων (Ε.Ι.Α.Α.). Ως φυσικοθεραπευτής εργάστηκα στην ομάδα κολύμβησης του Ηλυσιακού για πέντε χρόνια και στην ομάδα μπάσκετ του Έσπερου για τρία χρόνια.

Επαγγελματικά δραστηριοποιούμαι στο δικό μου φυσικοθεραπευτήριο στον Άλιμο στο Άνω Καλαμάκι και προσφέρω τις υπηρεσίες μου σε όλα τα τμήματα του Α.Ο. Τραχώνων. Είμαι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου Αρκάδων «Ο Πάνας».

Έχω διατελέσει μέλος του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Αλίμου.

Κατά τη θητεία μου ως δημοτικός σύμβουλος εκλεγμένος με την παράταξη ΑΛΙΜΟΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ του Νίκου Τσαμπαρλή διετέλεσα μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου των Παιδικών Σταθμών Αλίμου, την περίοδο 2010-2012, ενώ από το 2012 έως και σήμερα είμαι μέλος της επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου και γραμματέας στην Επιτροπή Αδειοδότησης καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος του Δήμου.

Καθ’όλη τη διάρκεια της θητείας μου στάθηκα δίπλα στα προβλήματα του κάθε δημότη, παλεύοντας με όλες μου τις δυνάμεις για ένα καλύτερο Άλιμο, χωρίς να αφήσω μικροπολιτικές σκοπιμότητες να μ’ αποσπάσουν από το στόχο μου που ήταν, είναι και θα είναι το καλό του Αλίμου.

Είμαι παντρεμένος με τη Γεωργία Μαγγίνα και έχω δύο παιδιά.

Τσάγκαρης Αναστάσιος (Σάκης)
Δημοτικός Σύμβουλος Αλίμου
ΑΛΙΜΟΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.