Παλαιό Φάληρο: Συνάντηση Καπάταη με Φωστηρόπουλο για τις κοινωνικές δομές




kapafosti

Σήμερα στις 19 Οκτωβρίου 2016, πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Νότιου Τομέα Χρήστου Καπάταη, συνάντηση εργασίας με τον Αντιδήμαρχο Διοίκησης και Οικονομικών Ιωάννη Φωστηρόπουλο με κύριο αντικείμενο τις κοινωνικές δομές.
Επισημάνθηκε ο κίνδυνος χρονικού κενού κατά τον οποίο οι δικαιούχοι δεν θα μπορούν να λαμβάνουν τις κοινωνικές παροχές που προσφέρει ο Δήμος.
Ο Αντιπεριφερειάρχης τόνισε στις παρούσες δύσκολες συνθήκες πρέπει να εξασφαλίσουμε την απρόσκοπτη λειτουργία των δομών με κάθε τρόπο.
Εκτός από το θέμα αυτό, ο Αντιπεριφερειάρχης ενημερώθηκε για τα βραβευμένα προγράμματα Smartcare και Likestinygeia που εκτελέστηκαν με απόλυτη επιτυχία σε τρεις Δήμους του Νότιου Τομέα, δηλαδή στο Π.Φάληρο, Άλιμο και στον Άγιο Δημήτριο.
Από την πλευρά του, ο Αντιπεριφερειάρχης δήλωσε ότι συμμερίζεται τον προβληματισμό και θα κάνει ότι μπορεί για να δοθεί λύση και παράλληλα έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για τα προγράμματα αγωγής και προαγωγής της υγείας με την χρήση νέων τεχνολογιών.

Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Νότιου Τομέα Αθηνών

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.