Πρόγραμμα προσυμπτωματικού ελέγχου για τον καρκίνο του μαστού




mastos

Ο Οκτώβριος έχει θεσπιστεί ως o μήνας πρόληψης του καρκίνου του μαστού. Με αφορμή το γεγονός αυτό, το Τμήμα Υγείας και Πρόνοιας του δήμου Αγίου Δημητρίου, οργανώνει πρόγραμμα προσυμπτωματικού ελέγχου για τον καρκίνο του μαστού. Οι εξετάσεις θα διαρκέσουν ολόκληρο τον Οκτώβριο και εντάσσονται στο πλαίσιο των προγραμμάτων πρόληψης της υγείας που υλοποιεί ο δήμος.

Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να καλέσουν τις εργάσιμες ημέρες, ώρες 7:00 – 15:00 στα τηλέφωνα: 2109701496 – 2109755163.

Ο καρκίνος του μαστού είναι η πιο συχνή μορφή καρκίνου στις γυναίκες. Αφορά κυρίως στη μέση και μεγαλύτερη ηλικία, αλλά μπορεί να εμφανιστεί και σε νεότερες γυναίκες κάποιες φορές. Τα καλά νέα είναι ότι εφόσον διαγνωστεί εγκαίρως είναι πλήρως θεραπεύσιμος, τις περισσότερες φορές, και αυτός είναι ο κύριος λόγος που καμία γυναίκα δεν πρέπει να παραλείπει τον ετήσιο έλεγχο (με μαστογραφία και ψηλάφηση) για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.