Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Αλίμου (δείτε live)




alimoslive

Την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016, στις 20:00, θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αλίμου, στην αίθουσα συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Βασίλη Κατσή (οδός Φαν Βάικ και Λεωφόρος Ποσειδώνος). Θα συζητηθούν 13 θέματα της Ημερήσιας Διάταξης, τα εξής:

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

 

ΘΕΜΑ 1ο
Έγκριση συμμετοχής και μετακίνησης αιρετών στο Ειδικό Συνέδριο της ΚΕΔΕ με θέμα «Αλλαγή του Καλλικράτη – Νέο Μοντέλο Οργάνωσης και Διοίκησης του Κράτους» που θα πραγματοποιηθεί στο Βόλο στις 17 & 18 Οκτωβρίου 2016 και έγκριση της σχετικής πίστωσης.
ΘΕΜΑ 2ο Έγκριση απόφασης της Α.ΔΗ.Π.ΑΛ. Α.Ε. με τίτλο «Β΄ αναμόρφωση του προϋπολογισμού της ΑΔΗΠΑΛ Α.Ε. για το έτος 2016».
ΘΕΜΑ 3ο Διαγραφή εγγραφής στον με αριθμό 41/5-11-2009 Βεβαιωτικό κατάλογο που αφορά σε κλήσεις Κ.Ο.Κ. έτους 2004 του χρηματικού καταλόγου 40/30-10-2009.
ΘΕΜΑ 4ο Καθορισμός συντελεστών τελών καθαριότητας, φωτισμού και δημοτικού φόρου για το έτος 2017.
ΘΕΜΑ 5ο Καθορισμός συντελεστών τελών κατάληψης κοινόχρηστων χώρων για το έτος 2017.
ΘΕΜΑ 6ο Καθορισμός συντελεστών τελών διαφήμισης για το έτος 2017.
ΘΕΜΑ 7ο Συζήτηση και λήψη απόφασης για ανανέωση άδειας αποκλειστικής θέσεως στάθμευσης λόγω αναπηρίας.
ΘΕΜΑ 8ο Ορισμός επιτροπής προσωρινής και οριστικής παραλαβής έργου «Α’ Κρατικός Παιδικός Σταθμός Αλίμου».
ΘΕΜΑ 9ο Παράταση μίσθωσης ακινήτου που καλύπτει τις ανάγκες στέγασης της Δ/νσης Κοινωνικής Αντίληψης.
ΘΕΜΑ 10ο Παράταση μίσθωσης ακινήτου που καλύπτει τις ανάγκες στέγασης των γραφείων Δημοτικών Ιατρείων.
ΘΕΜΑ 11ο Παράταση μίσθωσης ακινήτου που καλύπτει τις ανάγκες στέγασης του Κέντρου Διανομής Συσσιτίου και Κοινωνικού Παντοπωλείου.
ΘΕΜΑ 12ο Έγκριση της Απόφασης 207/2016 της Οικονομικής Επιτροπής με τίτλο «Συζήτηση και λήψη απόφασης για την ανάθεση σε εξωτερικό δικηγόρο της με ΑΚΔ 1104/2016 αγωγής αναγνώρισης κυριότητας των Αντιγόνης Σαρλά, Ελένης Νάστου και λοιποί, κατά του Δήμου Αλίμου ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών (Δημόσια Κτήματα)» και καθορισμός αμοιβής.
ΘΕΜΑ 13ο Έγκριση προγραμματικής σύμβασης συνεργασίας του Δήμου Αλίμου με το «Εργαστήριο Τοπικής Περιφερειακής Ανάπτυξης» του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.