Δωρεάν πελματογράφημα σε παιδιά του δημοτικού που ασχολούνται ενεργά με τον αθλητισμό




pelma

Ο Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης,  σε συνεργασία με το τμήμα Φυσικοθεραπείας του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών, διοργανώνει δωρεάν πελματογράφημα σε παιδιά Δημοτικού που ασχολούνται ενεργά με τον αθλητισμό, με σκοπό να ενημερωθούν οι γονείς για συνηθισμένα προβλήματα, που ενδεχομένως να αφορούν τα παιδιά τους.

Παθήσεις όπως πλατυποδία, βλαισοποδία, κοιλοποδία, τενοντοπάθειες, μεταταρσαλγία, ανισοσκελία, ισχιαλγία, μπορούν να διαγνωστούν χάρη στο πελματογράφημα και να διορθωθούν μόνιμα ή να βελτιωθούν με την κατασκευή ειδικών ορθοτικών πελμάτων.

Για τα Δημοτικά σχολεία Ελληνικού η εξέταση θα γίνει στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 4ου Δημοτικού σχολείου Ελληνικού, Αφροδίτης 47, την Κυριακή 4-12-2016 και ώρες : 9:00 έως 13:00.

Για τα Δημοτικά σχολεία Αργυρούπολης η εξέταση θα γίνει στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μίκης Θεοδωράκης», δίπλα στο Δημαρχείο, Λ. Κύπρου 68, τις Κυριακές: 18-12-2016 & 22-1-2017 και ώρες 9:00 έως 13:00 (κυκλώσετε την Κυριακή που θα συμμετέχετε-σχολεία Αργυρούπολης).

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή μέχρι την Τετάρτη 30-11-16 στον Δ/ντή του σχολείου σας. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας γνωστοποιήσουμε την ώρα προσέλευση σας .

Η προσέλευση και η αποχώρηση των παιδιών θα γίνει με ευθύνη των γονέων.

Σχολείο που φοιτά το παιδί: …………………………………………….

Ονοματεπώνυμο Παιδιού: ………………………………………………

Άθλημα: …………………………………………………………………

Τηλ. Επικοινωνίας: …………………………………….………………..

Ονοματεπώνυμο και υπογραφή Κηδεμόνα:……………………………………

Διεύθυνση Παιδείας, Πολιτισμού & Αθλητισμού-Τμήμα Αθλητισμού

25η Οδός & Πλ. Αγ. Τριάδος – ΤΚ 167 77 Ελληνικό

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.