Ένας αγώνας δρόμου θεσμός στη Λίμνη Βουλιαγμένης




stigmiotipo-plirous-othonis-28112016-24611-mm-bmp

O Οργανισμός Αθλητισμού Πολιτισμού & Παιδικής Αγωγής (ΟΑΠΠΑ) του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, η Λίμνη Βουλιαγμένης και ο Σύλλογος Δρομέων Νοτίων Προαστίων «ΕΥΚΛΗΣ», σας προσκαλούν στον αγώνα δρόμου Run the Lake στις 18 Δεκεμβρίου 2016, με εκκίνηση και τερματισμό τη Λίμνη Βουλιαγμένης και διαδρομή περιμετρικά της θάλασσας.

Ο αγώνας δρόμου υποστηρίζεται από την ΕΟΣΛΜΑ-Υ.
Σταθερός στόχος του αγώνα είναι η προσφορά σε συνανθρώπους μας πού έχουν ανάγκη. Αυτή τη χρονιά ο αγώνας αποκτά ιδιαίτερη σημασία αφού τα έσοδά του θα διατεθούν αποκλειστικά για την κάλυψη μέρους των νοσηλίων του Πρωταθλητή Μαραθωνίου Δρόμου και βασικού συντελεστή του Run the Lake, Κυριάκου Λαζαρίδη, ο οποίος νοσηλεύεται σε κέντρο αποκατάστασης μετά από καρδιακό επεισόδιο που υπέστη τον Ιούνιο του 2016.

Για 5η συνεχή χρονιά στόχος του αγώνα είναι η κοινωνική προσφορά, για την εκπλήρωση του οποίου θα διατεθούν τα κέρδη από τις εισφορές των συμμετοχών και των χορηγιών. Καλούμε τους δρομείς να τρέξουν από καρδιάς σε έναν αγώνα προσφοράς και αλληλεγγύης.
Μέσα από το «Τρέχω και Προσφέρω», η αθλητική και φυσιολατρική δράση αποτελεί μία προσπάθεια ανάπτυξης και διάδοσης του τρεξίματος ως μέσο άθλησης, υγιεινού τρόπου ζωής, εκτόνωσης και ψυχαγωγίας με κύριο μέλημα την παροχή οικονομικής και υλικής βοήθειας σε ιδρύματα και φορείς. Παράλληλα με τη διοργάνωση του αγώνα συγκεντρώνονται είδη πρώτης ανάγκης (κλινοσκεπάσματα, φάρμακα, τρόφιμα και βιβλία).

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.
Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.