Eθελοντική αιμοδοσία




aimodosia

Ο Αθλητικός Όμιλος Βουλιαγμένης σας καλεί να συμμετάσχετε στην Εθελοντική Αιμοδοσία που διοργανώνει σε συνεργασία με το Ασκληπιείο Βούλας, την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017 από τις 09:00 έως 13:00, στο χώρο του Ιατρείου του ΑΟΒ.
Η προσφορά αίματος είναι μια ύψιστη πράξη αγάπης, προσφοράς και κοινωνικής αλληλεγγύης. Οι Εθελοντές Αιμοδότες με τη συστηματική προσφορά τους αποδεικνύουν την ευαισθησία και την ανθρωπιά τους. Προσφέρουν δώρο ζωής σε συνανθρώπους τους που το έχουν ανάγκη.
Πρέπει να γνωρίζετε ότι σε κάθε μέλος χορηγείται Κάρτα Εθελοντή Αιμοδότη, που τον διακρίνει και βοηθά στην εξεύρεση αίματος σε περίπτωση που χρειαστεί αίμα ο ίδιος ή η οικογένεια του.
Για τον καλύτερο προγραμματισμό της ημέρας αυτής, σας παρακαλούμε να δηλώσετε την πρόθεσή σας να γίνετε εθελοντής αιμοδότης στη Γραμματεία του ΑΟB (τηλ. 210 8962947) μέχρι 10 Δεκεμβρίου 2016.

Αθλητικός Όμιλος Βουλιαγμένης
Αγίου Γεωργίου 16671 Καβούρι, Βουλιαγμένη
210 89 62 947
aovouliagmenis.gr

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.