Φύτεψαν στο βουνό 3.000 δέντρα (ΕΙΚΟΝΕΣ)




dentroargy4

Ολοκληρώθηκε με εντυπωσιακή συμμετοχή του κόσμου η πρώτη μεγάλη αναδάσωση του βουνού της Αργυρούπολης από τον Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης σε συνεργασία με το ΣΠΑΥ.

Δεκάδες πολίτες και φορείς της πόλης υπό την καθοδήγηση της Εθελοντικής ομάδας δασοπροστασίας του δήμου, φύτεψαν 3.000 δέντρα με την βοήθεια γεωπόνων και ειδικών στελεχών του ΣΠΑΥ. Να σημειωθεί ότι ήταν η πρώτη σοβαρή προσπάθεια αναδάσωσης του βουνού της Αργυρούπολης από το 2008.

Ο Δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης Γ. Κωνσταντάτος δήλωσε:

Αισθάνομαι υπερήφανος για την πόλη μας και τους ανθρώπους της. Η σημερινή ημέρα ίσως είναι μια από τις ομορφότερες στιγμές της θητείας μου και αυτό γιατί εκατοντάδες δημότες μας όλων των ηλικιών, φορείς, σύλλογοι και ομάδες μέχρι και ιερείς έδωσαν το παρόν στην μεγάλη δεντροφύτευση που διοργάνωσε ο Δήμος μας. Η εικόνα των μικρών μας παιδιών να αγκαλιάζουν με αγάπη το βουνό τους ήταν για όλους συγκινητική. Όλοι μαζί φυτέψαμε 3.000 χιλιάδες δεντράκια στην περιοχή που κάηκε πέρυσι με στόχο να αναβλαστήσει το βουνό μας.

Συγχαρητήρια σε όλους και ιδιαίτερα στους εθελοντές και στους εργαζόμενους της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος που έδωσαν σήμερα και την ψυχή τους για να έχουμε μια άψογη οργάνωση.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.
Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

dentroargy1

dentroargy2

dentroargy3

dentroargy5

dentroargy6

dentroargy7

dentroargy8

dentroargy9

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.