Γλυφάδα: Σε αυτούς τους δρόμους θα γίνουν ασφαλτοστρώσεις




asfagly5

Ξεκίνησε το πρόγραμμα των ασφαλτοστρώσεων στο δήμο Γλυφάδας, σε δρόμους που είχαν χρόνια να συντηρηθούν, με αποτέλεσμα να αποτελούν παγίδες για τους οδηγούς.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι οδοί Φοίβης και Αρτέμιδος, στον Άγιο Νικόλαο που ήταν σε άθλια κατάσταση. Τα έργα γίνονται με χρήματα του δήμου Γλυφάδας, αφού το νέο ΕΣΠΑ, δεν καλύπτει συντηρήσεις οδών.

Δείτε τι λέει ο δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, για τους δρόμους στους οποίους θα γίνουν ασφαλτοστρώσεις:

Το ζούμε όλοι καθημερινά όταν κινούμαστε στη Γλυφάδα μας. Σε πολλές βασικές αρτηρίες της πόλης μας το οδικό μας δίκτυο λόγω της πλημμελούς ή και της μή συντήρησής του για πάρα πολλά χρόνια, είναι όχι μόνο ακατάλληλο αλλά και επικίνδυνο.
Με τον δέοντα προγραμματισμό στα οικονομικά μας και με πολλή και εντατική προσπάθεια (μελέτες, διεθνής διαγωνισμός, εγκρίσεις, γραφειοκρατίες, κλπ.) ξεκινάμε επιτέλους στην πόλη μας το νέο μας μεγάλο πρόγραμμα συντήρησης οδών και ασφαλτοστρώσεων. Και επειδή πλέον το νέο ΕΣΠΑ δεν καλύπτει συντηρήσεις οδών, διευκρινίζω ότι άμεσα κινούμαστε με δικές μας δυνάμεις και πόρους. Με αυστηρή ιεράρχηση και προγραμματισμό.
Ξεκινήσαμε σήμερα στις οδούς Φοίβης και Αρτέμιδος στον Άγιο Νικόλαο, όπου ο δρόμος ήταν σαν βομβαρδισμένος και το επόμενο διάστημα συνεχίζουμε με αντίστοιχες μεγάλης εμβέλειας – όχι μικροεπισκευές – παρεμβάσεις.

asfagly6

Ακολουθεί όλη η Γούναρη, η Γεννηματά (μαζί και με το αναγκαίο αντιπλημμυρικό έργο για τις πλημμύρες που έχουμε εκεί), η Παπανδρέου, η Καράγιωργα (όπου χρειάζεται), η Βενιζέλου (όπου χρειάζεται), η Διαδόχου Παύλου (μαζί και με άλλες παρεμβάσεις στην παραλία μας) και πολλοί άλλοι δρόμοι στην Τερψιθέα, στην Αιξωνή, στην Ευρυάλη και σε άλλα σημεία της πόλης μας.
Θα επανέρχομαι το επόμενο διάστημα με αναλυτική ενημέρωση για τις εργασίες και την αποφυγή της ταλαιπωρίας για τους οδηγούς.

Παράλληλα σε κάθε δρόμο που θα περνάμε με το πρόγραμμα αυτό, θα επισκευάζουμε και θα αποκαθιστούμε πεζοδρόμια και κράσπεδα, όπου είναι αναγκαίο.
Με αγάπη για την πόλη μας εξακολουθούμε με όλες μας τις δυνάμεις, όλοι μας στη δημοτική μας αρχή, να καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για να την αναβαθμίζουμε καθημερινά, να τη νοικοκυρεύουμε, να τη φροντίζουμε με όλους τους τρόπους.
Συνεχίζουμε.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

asfagly4

asfagly3

asfagly2

asfagly1

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.