H Nεράιδα στο Φλοίσβο σε συνεργασία με τα δημοτικά σχολεία της Δ’ Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αθήνας




neraida2

Το πλωτό μουσείο «Νεράιδα» βρίσκεται στη μαρίνα Φλοίσβου και είναι έτοιμο να αναχώρηση αφού πρώτα γεμίσει με χαρούμενα παιδικά προσωπάκια.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ομαδικά παιχνίδια και δραστηριότητες που διεξάγονται από ειδικευμένους μουσειοπαιδαγωγούς.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, τα παιδιά μαθαίνουν τα πάντα για την θάλασσα, τα καράβια και τη ναυσιπλοΐα, ενώ το πρόγραμμα είναι δωρεάν.

Tα παιδιά μαθαίνουν την ιστορία του πλοίου, από τη ναυπήγησή του το 1939 έως και την ολοκλήρωση των εργασιών μετατροπής του σε πλωτό μουσείο το 2010 και την επιχειρηματική πορεία του ιδιοκτήτη του, Γιάννη Λάτση, που διατρέχει το μεγαλύτερο μέρος του 20ού αιώνα.

Το μουσείο «Νεράιδα» θα λειτουργεί μέχρι και τα μέσα Δεκεμβρίου, στη μαρίνα του Φλοίσβου, σε συνεργασία με τα δημοτικά σχολεία της Δ’ Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αθήνας (Η εν λόγω Διεύθυνση περιλαμβάνει τις περιοχές: Άγιος Δημήτριος, Άλιμος, Αργυρούπολη, Γλυφάδα, Ελληνικό, Καλλιθέα, Μοσχάτο, Νέα Σμύρνη, Παλαιό Φάληρο, Ταύρος).

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

neraida1

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.