Η συνέντευξη του δημάρχου Αλίμου στο National Geographic (VIDEO&EIKONEΣ)




arisalimoskolaz

Eντυπωσιακή ήταν η προσέλευση του κόσμου, στο Λόφο Πανί, την περασμένη Τετάρτη. Tο National Geographic σε συνεργασία με το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών έστησε 4 τηλεσκόπια και άνθρωποι όλων των ηλικιών, ανέβηκαν στο Πανί και περίμεναν υπομονετικά στις ουρές για να δουν τον κόκκινο πλανήτη.

Ο δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, σε συνέντευξη που έδωσε στο National Geographic, είπε ότι ο δήμος θα διοργανώσει και στο μέλλον παρόμοιες εκδηλώσεις.

“Eίναι εκπληκτική η ανταπόκριση του κόσμου και το ενδιαφέρον που υπάρχει σε όλες τις ηλικίες” τόνισε ο δήμαρχος “Είναι πολύ σημαντική για το δήμο μας αυτή η διοργάνωση.Το δείχνει το γεγονός ότι ήρθαν τόσοι πολλοί άνθρωποι και με τόση υπομονή περίμεναν στις ουρές για να δουν τον Άρη και άλλους πλανήτες.

Μας δίνει χαρά και μας δεσμεύει να διοργανώσουμε τέτοιες εκδηλώσεις στο μέλλον”.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

arisalimos12

arisalimos1

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

arisalimos2 arisalimos3 arisalimos4 arisalimos5 arisalimos7 arisalimos8 arisalimos9 arisalimos10 arisalimos11

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.