“Κόκκινη Κυριακή” στις 18 Δεκεμβρίου στη Γλυφάδα!




glyfakokini

Η νύχτα θα γίνει μέρα στις 18 Δεκεμβρίου στη Γλυφάδα. Η πόλη θα συγκεντρώσει όλα τα φώτα της δημοσιότητας που θα είναι και φέτος… κόκκινα!

Μετά από την άρνηση της Περιφέρειας Αττικής να εγκρίνει το αίτημα για επανάληψη της «Κόκκινης Νύχτας»- που πέρυσι συγκέντρωσε πάνω από 80.000 επισκέπτες δίνοντας ανάσα στη τοπική αγορά – οι διοργανωτές (Δήμος και Εμπορικός Σύλλογος Γλυφάδας) βρήκαν λύση και ετοιμάζουν πυρετωδώς την «Κόκκινη Κυριακή»!

Συγκεκριμένα, από τις 11:00 -18:00 πάνω από 100 παράλληλες εκδηλώσεις (4 stage για συναυλίες, ειδικά πόστα για κεράσματα, 55 εκδηλώσεις για παιδιά, δύο συγκροτήματα τυμπανιστών, το τρενάκι του δήμου κ.α) θα φιλοξενηθούν στο εμπορικό κέντρο της Γλυφάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του glyfada 24.gr, ο σχεδιασμός προβλέπει πεζοδρόμηση των κεντρικών αρτηριών, δημιουργία υπαίθριου χώρου στάθμευσης για 2.000 οχήματα στην παραλία ενώ τα δημοτικά λεωφορεία θα πραγματοποιούν τακτικά δρομολόγια από το Μετρό και την Άνω Γλυφάδα.

Επίσης φέτος, το σκηνικό θα συμπληρώσει και το Χριστουγεννιάτικο χωριό που θα δημιουργηθεί σε υπαίθριο χώρο στη Μεταξά και Λαμπράκη.

Άρα στις 18 Δεκέμβρη «Πάμε Γλυφάδα» για να μη χάσουμε τη μαγευτική «Red Sunday»!

ΠΗΓΗ: glyfada24.gr

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.