Αλλαγή μπαγκέτας στο δημοτικό ωδείο (EIKONEΣ)




Tο Δημοτικό Ωδείο Aγίου Δημητρίου, πραγματοποίησε στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου ΕΠΑΛ, τη Χριστουγεννιάτικη συναυλία του με τον τίτλο “Νότες Χριστουγέννων”
Συμμετείχαν:
* Το Kιθαριστικό μουσικό σύνολο
* Η Μικτή Δημοτική Χορωδία * Η Παιδική χορωδία
Ήταν μια σημαντική και ξεχωριστή ημέρα για το Δημοτικό Ωδείο!!! Μετά από τρεις δεκαετίες ο καλλιτεχνικός Διευθυντής Δημητρής Μηνακάκης, για λόγους συνταξιοδότησης “παρέδωσε την μπαγκέτα” του Δημοτικού Ωδείου, στον νέο Διευθυντή Δημήτρη Παπαθεοδώρου.

Η Δήμαρχος Μαρία Ανδρούτσου αφού του απένειμε τιμητική πλακέτα, τον ευχαρίστησε για την πολυετή προσφορά του στην μουσική, για την συγγραφή μουσικών βιβλίων αλλά και για την στήριξη του Δημοτικού Ωδείου. Στο ίδιο πλαίσιο και οι αναφορές του Προέδρου του Οργανισμού, Σπήλιου Διαβολίτση.

Από αριστερά:Παντελής Ειρηνάκης,Δημήτρης Μηνακάκης,Δημήτρης Παπαθεοδώρου,Σπήλιος Διαβολίτσης,η Δήμαρχος Μαρία Ανδρούτσου και η Αννα Βρετού

Ακολούθησε ο πρώην Δήμαρχος Παντελής Ειρηνάκης όπου και αναφέρθηκε, στην συμβολή του Δημήτρη Μηνακάκη στον Πολιτισμό του Δήμου μας. Η εκδήλωση συνεχίστηκε με τις εξαιρετικές ερμηνείες του Κιθαριστικού συνόλου, της Μικτής Χορωδίας, και έκλεισε με την παιδική χορωδία του Ωδείου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο Υπουργός Περιβάλλοντος κος Γιάννης Τσιρώνης. Ο Οργανισμός νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει για άλλη μια φορά δημόσια τον Δημήτρη Μηνακάκη για την δημιουργική προσπάθεια όλων αυτών των χρόνων και να διαβεβαιώσει όλους, ότι αυτή η δουλειά δεν θα πάει χαμένη.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Η Δήμαρχος Μαρία Ανδρούτσου με τον υπουργό Γιάννη Τσιρώνη

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.