Ο Αίαντας «χτύπησε» και πάλι




Δύο εβδομάδες μετά την εντυπωσιακή εμφάνιση των αθλητών μας στο βαθμολογούμενο τουρνουά G1 του Ισραήλ και ο Αίαντας «χτύπησε» και πάλι. Αυτή τη φορά στο ισχυρό διεθνές τουρνουά (A-Class) των Βρυξελλών, ο σύλλογος του Αγίου Δημητρίου όχι μόνο κατάφερε να κατακτήσει 10 μετάλλια, αλλά βρέθηκε και στην τρίτη θέση της κατάταξης των ελληνικών συλλόγων που συμμετείχαν σε αυτό.

Υπό την καθοδήγηση του προπονητή μας, Θοδωρή Ζηνέλη, ο σύλλογος κατέκτησε δύο χρυσά, τρία ασημένια και πέντε χάλκινα μετάλλια. Συγκέντρωσε δε 28 βαθμούς όσο και ο δεύτερος ελληνικός σύλλογος, με λιγότερα όμως χρυσά.

H Εργίνα Μπαλαχούτη, κάτοχος δύο χάλκινων μεταλλίων σε G1 τα τελευταία δύο χρόνια, βρέθηκε στο υψηλότερο σκαλοπάτι του βάθρου των νικητριών στα -49 κιλά γυναικών. Το δεύτερο χρυσό μετάλλιο το κατέκτησε η Ιφιγένεια Λιάκατα, η οποία βγήκε νικήτρια στον τελικό των -37 κιλών Cadets που έφερε την υπογραφή του… Αίαντα Αγίου Δημητρίου.

Συνοπτικά τα μετάλλια του συλλόγου μας στο διεθνές τουρνουά της βελγικής πρωτεύουσας:

Cadets -37 κιλά
1η θέση Ιφιγένεια Λιάκατα
2η θέση Γεωργία Σταμέλλου
Cadets -41 κιλά
3η θέση Χριστίνα Μερδή
Cadets -59 κιλά
2η θέση Χριστίνα Σταθοπούλου
Cadets -61 κιλά
3η θέση Γιώργος Χατζημιχαήλ
Juniors -59 κιλά
3η θέση Δημήτρης Ηλίας Κούνουπας
Juniors -49 κιλά
2η θέση Ελένη Παπαγεωργίου
Juniors -59 κιλά
3η θέση Κατερίνα Μπαλαχούτη
Seniors -49 κιλά
1η θέση Εργίνα Μπαλαχούτη
Seniors -53 κιλά
3η θέση Μαρία Ελένη Καραγιάννη

Να τονισθεί επίσης πως ο αθλητής μας Ελευθέριος Χριστόπουλος, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία -57 κιλών cadets, εκπροσωπώντας όμως την επίλεκτη ομάδα της ΕΤΑΝΕ που συστάθηκε από το πρόγραμμα «Υποστηρίζω τον αθλητή μου».

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.