Πρόσκληση στρατευσίμων κλάσεως 2020 που γεννήθηκαν το 1999




Σας γνωρίζουμε ότι οι στρατεύσιμοι που γεννήθηκαν το έτος 1999 (κλάσεως 2020) και διαμένουν στο Δήμο Παλαιού Φαλήρου (ανεξάρτητα εάν είναι γραμμένοι ή όχι στα Μητρώα Αρρένων του Δήμου μας), υποχρεούνται να παρουσιαστούν για να συμπληρώσουν και να καταθέσουν Δελτίο Απογραφής.

Η παρουσίαση των στρατευσίμων θα γίνεται στο Στρατόπεδο «ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ» περιοχή ΡΟΥΦ – ΤΑΥΡΟΣ (είσοδος από την πύλη της οδού Π. Ράλλη 2) και ώρες 08:00 μέχρι 14:00 κατά τις εξής ημέρες:

– 3 Μαρτίου 2017 Παρασκευή, αρχικά επωνύμου Α – Μ,
– 6 Μαρτίου 2017 Δευτέρα αρχικά επωνύμου Ν – Ω

Η συμπλήρωση και κατάθεση του Δ.Α. είναι δυνατόν να πραγματοποιείται και στα κατά τόπους Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) από 2 Ιανουαρίου 2017 μέχρι και 31 Μαρτίου 2017, κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες.

Κατά την παρουσίασή τους οι στρατεύσιμοι πρέπει απαραίτητα να έχουν μαζί τους:

A. Το Δελτίο της Αστυνομικής τους Ταυτότητας ή το ελληνικό Διαβατήριό τους ή εφόσον στερούνται αυτών, πιστοποιητικό Δήμου ή Κοινότητας από το οποίο προκύπτει η εγγραφή τους σε Μητρώο Αρρένων.
B. Ιατρική γνωμάτευση ή βεβαίωση, εφόσον έχουν σοβαρά προβλήματα υγείας.
Γ. Στυλό διαρκείας μπλε ή μαύρο.

Η κατάθεση του Δ.Α., μαζί με τα δικαιολογητικά που αναγράφονται μπορεί να γίνει αυτοπροσώπως ή μέσω πληρεξουσίου . Η πληρεξουσιότητα αποδεικνύεται με υπεύθυνη δήλωση του ενδιαφερομένου, στην οποία το γνήσιο της υπογραφής βεβαιώνεται από δημόσια αρχή.
Οι μόνιμοι κάτοικοι εξωτερικού καταθέτουν το Δ.Α. μέχρι την προηγούμενη της ημερομηνίας που κατατάσσονται ή υποχρεούνται για κατάταξη στις Ένοπλες Δυνάμεις, λόγω αρχικής πρόσκλησης της κλάσης τους ή λήξης της νόμιμης παραμονής τους έξω από αυτές.

Όσοι αρνούνται να συμπληρώσουν όλα τα αρχεία του Δ.Α., θεωρείται ότι δεν το υπέβαλλαν.

Όσοι καταθέσουν Δ.Α. από 1η Απριλίου 2017 και μέχρι την προηγούμενη της ημερομηνίας που υποχρεούνται για κατάταξη στις Ένοπλες Δυνάμεις, θεωρούνται εκπρόθεσμοι και υπέχουν μηνιαία πρόσθετη στρατιωτική υποχρέωση. Μετά την ημερομηνία αυτή θεωρούνται ότι δεν υπέβαλλαν Δ.Α., είτε το καταθέσουν είτε όχι κα υπέχουν δίμηνη στρατιωτική υποχρέωση. Όσοι δηλώνουν ανακριβή ή ψευδή στοιχεία υπέχουν τρίμηνη πρόσθετη στρατιωτική υποχρέωση.
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.