Tα φροντιστήρια και τα αθλητικά σωματεία στηρίζουν το κοινωνικό έργο του δήμου




Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης, στο πλαίσιο της μέριμνας για την πολύπλευρη κάλυψη των αναγκών των οικογενειών που βρίσκονται σε κατάσταση οικονομικής αδυναμίας, υλοποίησε για άλλη μια χρονιά τη δράση «Κοινωνικό Φροντιστήριο», πραγματοποιώντας δωρεάν φοίτηση τριάντα μαθητών σε Κέντρα Ξένων Γλωσσών και Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης της περιοχής.
Παράλληλα, αξιοποιώντας την ευγενική προσφορά αθλητικών ομίλων της πόλης, για δωρεάν εγγραφή παιδιών άπορων οικογενειών, διεύρυνε το πεδίο της δράσης της εξασφαλίζοντας, εκτός από τη διδακτική ενίσχυση, και τη σημαντική ενασχόληση με τον αθλητισμό.
Η κοινωνική υπηρεσία του Δήμου ευχαριστεί θερμά τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών και τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης της περιοχής που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της για συνεργασία, αλλά και τους Αθλητικούς Ομίλους για την ευγενική τους προσφορά .
Τέλος, επισημαίνει ότι η κοινωνική ευαισθησία της τοπικής κοινωνίας και η αρωγή που παρέχει καθιστά το έργο της Κοινωνικής Υπηρεσίας πιο αποτελεσματικό!

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.