Το “τμήμα φάντασμα” της Γλυφάδας




fantasma1

“Τμήμα φάντασμα” αποκαλεί το Β΄Αστυνομικό τμήμα Γλυφάδας (Βορείου Ηπείρου 50, Γλυφάδα – Άνω Γλυφάδα), η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής. Δείτε τη σχετική ανακοίνωση:

Σήμερα και ώρα 14:30 η Ένωσή μας επισκέφτηκε το Τμήμα φάντασμα της ΔΑΝ/ΑΑ , το ΄Β ΑΤ Γλυφάδας . Τα προβλήματα που ακούσαμε από τους Συναδέλφους καθώς και από τον Αναπληρωτή Διοικητή είναι πρώτον η σοβαρότατη έλλειψη δύναμης, μιας και η παρούσα δύναμη είναι 11 και δύο Δόκιμοι Αστυφύλακες.

Μάλιστα δεν φτάνει αυτό αλλά και  με τελευταία διαταγή της ΓΑΔΑ διατίθεται με προσωρινή  μετακίνηση (διαρκείας τριάντα 30 ημερών)  Αστυνομικός που Υπηρετεί στο  Α.Τ. και  διαμένει στον Άγιο Δημήτριο , στο κέντρο κράτησης Αλλοδαπών Αμυγδαλέζας με ιδία έξοδα.

Για το συγκεκριμένο ζήτημα θα πρέπει λόγω της οικονομικής δυσχέρειας που έχει περιέλθει το Αστυνομικό Προσωπικό να διατεθεί Υπηρεσιακό όχημα για την μεταφορά των Συναδέλφων που διατίθενται στην συγκεκριμένη Υπηρεσία και διαμένουν σε ιδιαίτερα  απομακρυσμένες περιοχές από αυτή .

Δεύτερον, στο Α.Τ. δεν υπάρχει σκοπός κρατητηρίων αν και οι κρατούμενοι ξεπερνούν τους επτά.

Τρίτον, δεν υφίσταται γραφείο Αστυνόμευσης από τον Μάιο του 2016. Τέταρτον στους Συναδέλφους που Υπηρετούν εκεί,  οφείλει η Υπηρεσία πάνω από 10 ημερήσιες αναπαύσεις κατά μέσο όρο και το προηγούμενο Σαββατοκύριακο υπεβλήθησαν  τέσσερις αναφορές για χρήση αυτοδίκαιων ημερήσιων αναπαύσεων σύμφωνα με το σχετικό Π.Δ. για τον χρόνο εργασίας.

Όλα τα παραπάνω έχουν άμεση σχέση με την έλλειψη προσωπικού σε συνάρτηση με τα αυξημένα μέτρα στο Εφετείο των Αθηνών από μια Διεύθυνση στην οποία εκ των πραγμάτων Υπηρετεί μικρός αριθμός Αστυνομικών και περιλαμβάνει 15 μόλις Αστυνομικά Τμήματα.

Συνεχίζουμε τις επισκέψεις μας στις Υπηρεσίες που υπάγονται στα γεωγραφικά όρια της Ένωσής μας, καταγράφοντας τα προβλήματα και στην συνέχεια θα τα διαβιβάσουμε στον Ταξίαρχο Νοτιοανατολικής κ. Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Αττικής.

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΚΑΒΑΣ ΜΑΡΙΝΟΣ

fantasma

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.