Άλιμος 2017: Το μεγάλο στοίχημα για την πόλη (VIDEO)




 

 

H αντιδήμαρχος Αναστασία Σιμητροπούλου, ήταν η τυχερή που κέρδισε το φλουρί, στην κοπή της πίτας του δήμου Αλίμου. To δώρο ήταν ένα όμορφο καραβάκι, που συμβολίζει τη σύνδεση της πόλης με τη θάλασσα, αφού η μελλοντική της εικόνα, θα εξαρτηθεί από τα μεγάλα έργα που πρόκειται να γίνουν στο παραλιακό μέτωπο.

Και εδώ είναι το μεγάλο στοίχημα για το 2017.  “Είναι μια χρονιά που σίγουρα θα υπάρξουν εξελίξεις, για τη μαρίνα Αλίμου και το πρώην αεροδρόμιο στο Ελληνικό και θα διαμορφώσουν την ταυτότητα της πόλης μας στο μέλλον” είπε ο δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης.

“Την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου έχω συνάντηση με το ΤΑΙΠΕΔ, για τη μαρίνα Αλίμου. Σύμφωνα με αυτά που γνωρίζω μέσα στο επόμενο τρίμηνο θα έχει προκηρυχθεί ο διαγωνισμός για να περάσει στα χέρια επενδυτών. Έχουμε αρκετές εκκρεμότητες που αφορούν πολεοδομικά και περιβαλλοντικά ζητήματα που πρέπει να επιλυθούν.

Η πόλη έχει ανάγκη από έργα, αλλά δυστυχώς ο δήμος δεν διαθέτει τους πόρους για να γίνουν. Σε αυτό βοηθάει σημαντικά η Περιφέρεια και ευχαριστώ για μια ακόμη φορά δημόσια, την περιφερειάρχη Ρένα Δούρου και τον αντιπεριφερειάρχη Νότιου Τομέα, Χρήστο Καπάταη.

Η Περιφέρεια μας βοήθησε και μας στήριξε στον αγώνα για τη διεκδίκηση των παραλιών μας.”

Notia.grΚάνε like για να μαθαίνεις αμέσως ότι συμβαίνει δίπλα σου. Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.

(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.