Άλιμος: Ο Ορφανός διέγραψε τον Ευαγγελίου




Ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος, είναι πλέον ο Βαγγέλης Ευαγγελίου μετά τη διαγραφή του από τον συνδυασμό “ΑΛΙΜΟΣ: ΕΔΩ ΖΟΥΜΕ!”.

Τη διαγραφή του ανακοίνωσε στο Δημοτικό Συμβούλιο που έγινε το βράδυ της Τετάρτης, ο επικεφαλής του συνδυασμού και πρώην δήμαρχος, Θάνος Ορφανός, λόγω διαφοροποίησης, όπως είπε, του Βαγγέλη Ευαγγελίου, από τη “γραμμή” της παράταξης, με αποκορύφωμα την στήριξη του, στον πρόεδρο του Δ.Σ, Μάνο Γαρυφαλάκη, στο θέμα με τις απουσίες δημοτικών συμβούλων.

Ο Βαγγέλης Ευαγγελίου, φανερά εκνευρισμένος από την διαγραφή του, την στιγμή της ανακοίνωσης δεν ήταν παρών, είπε στο notia.gr:

 

“Μόλις πληροφορήθηκα τη διαγραφή μου από την παράταξή μου. Λυπάμαι πολύ για το γεγονός αυτό, ειδικά γα τον πρώην δήμαρχο που έχει χάσει τη μπάλα και δεν ξέρει τι κάνει και για τους συναδέλφους μου που υπέγραψαν τη διαγραφή μου εν αγνοία μου”.

Ο Βαγγέλης Ευαγγελίου στις εκλογές του 2014 είχε βγει δεύτερος στην παράταξή του με 968 ψήφους.

Ο συνδυασμός του πρώην δημάρχου μένει τώρα με 4 δημοτικούς συμβούλους. Toν ίδιο, τον Νίκο Παπανικολάου, τον Γιάννη Πέτσα και την Μιμή Κλεώπα.

Notia.grΚάνε like για να μαθαίνεις αμέσως ότι συμβαίνει δίπλα σου. Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.

(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

 

https://www.youtube.com/watch?v=5ZbiPAJ9qM0

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.