Αλλαγή φρουράς στο δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης




Με απόφαση του δημάρχου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρη Κωνσταντέλλου, ο δημοτικός σύμβουλος Φιλάρετος Χατζηστεφάνου, αναλαμβάνει Αντιδήμαρχος Διαχείρισης Καθημερινότητας του Πολίτη, Πρασίνου και Περιβάλλοντος, αντικαθιστώντας τον Δημοσθένη Βαμβασάκη.Δείτε την απόφαση του δημάρχου:

Ορίζουμε έμμισθο Αντιδήμαρχο Διαχείρισης Καθημερινότητας του Πολίτη, Πρασίνου και Περιβάλλοντος τον Δημοτικό Σύμβουλο της πλειοψηφίας κ. Φιλάρετο Χατζηστεφάνου του Μιχαήλ, για το υπόλοιπο διάστημα της θητείας ήτοι από 1/1/2017 μέχρι 28/2/2017 και του μεταβιβάζουμε αρμοδιότητες:
1. Της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Πρασίνου που περιλαμβάνει ειδικότερα τις παρακάτω Διοικητικές ενότητες:
– Τμήμα Περιβάλλοντος
– Τμήμα Ανάπτυξης και Πρασίνου
2. Τις αρμοδιότητες του Γραφείου Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ) του Αυτοτελούς Τμήματος Προγραμματισμού και Οργάνωσης, της οργάνωσης και λειτουργίας της Δημοτικής Συγκοινωνίας και τα θέματα συντονισμού με τις αρμόδιες τοπικές αρχές σχετικά με την ασφάλεια του πολίτη και της περιουσίας του.
Β. Στην περίπτωση απουσίας ή κωλύματος του Αντιδημάρχου τις αρμοδιότητες ασκεί ο εντεταλμένος σύμβουλος κ. Δημοσθένης Βαμβασάκης του Μιχαήλ με δικαίωμα υπογραφής.
Γ. Κατά την απουσία του ορισθέντος Αντιδημάρχου και Αναπληρωτή Δημάρχου κ. Διονύση Γεωργουλόπουλο, τα καθήκοντα του αναπληρωτή Δημάρχου ασκεί ο αντιδήμαρχος κ. Φιλάρετος Χατζηστεφάνου.
Δ. Ορίζουμε ως εντεταλμένο σύμβουλο τον Δημοσθένη Βαμβασάκη του Μιχαήλ για το συντονισμό και την εποπτεία των κάτωθι δράσεων του Δήμου, και του παρέχουμε το δικαίωμα υπογραφής σε θέματα που αφορούν τις εν λόγω δράσεις ήτοι:
– Οργάνωσης και Λειτουργίας των Κοιμητηρίων
– Λειτουργίας των ΚΕΠ
– Λειτουργίας του αλιευτικού καταφυγίου και των λουτρικών εγκαταστάσεων
– Κάρτας του Δημότη
– Λαϊκών Αγορών και Εμποροπανηγύρεων
Ε. Με την έκδοση της παρούσας παύει να έχει ισχύ κάθε διάταξη της υπ’ αριθμ. 509/43995/9-9-2014 απόφαση Δημάρχου όπως έχει τροποποιηθεί με την υπ΄αριθ. 534/46357/19-9-2014 όμοια απόφαση, που αντίκειται στην παρούσα.
ΣΤ. Η παρούσα απόφαση να δημοσιευθεί μία φορά σε μία ημερήσια εφημερίδα του νομού και να αναρτηθεί στην Ιστοσελίδα του Δήμου και στο πρόγραμμα <<Διαύγεια>> .
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΛΟΣ
ΧΑΤΖΗΣΤΕΦΑΝΟΥ ΦΙΛΑΡΕΤΟΣ
Ηλεκτρολόγος Μηχανικός

Τηλ:6949-610574 E-mail:[email protected]

Ποιος είναι ο Φιλάρετος Χατζηστεφάνου:

Γεννήθηκε στην Βούλα το 1968 και είναι γέννημα θρέμμα Βουλιώτης με οικογενειακή καταγωγή από το 1930.
Γονείς του ήταν ο Μιχάλης Χατζηστεφάνου και η Ειρήνη Μηλιδώνη – Χατζηστεφάνου.
Παντρεμένος με την Ζωή Χριστοδούλου.
Τελείωσε το Α΄ Γυμνάσιο Βούλας , και αποφοίτησε από την Σιβιτανίδιο Σχολή Εργοδηγών το 1987 με ειδικότητα Ηλεκτρολόγου και Αυτοματισμών.
Παράλληλα ήταν ενεργό μέλος του 15πενταμελές της Σιβιτανιδίου.
Εργάστηκε το 1992 στην Πολιτική Αεροπορία (ΥΠΑ) σαν Ηλεκτρολόγος και το 2000 στην Goldair.
Σήμερα έχει την δική του επιχείρηση Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις με εξειδίκευση στους φωτισμούς εσωτερικών χώρων και κτιρίων.
Παρακολουθεί σεμινάρια νέων πηγών Ενέργειας LED, Φωτοβολταικά και Αιολικά στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό.
Η εξυπηρέτηση των αναγκών των συνανθρώπων του είναι πάντα προτεραιότητα του.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.