“Αλώβητος” από το χιονιά, ο δήμος Αγίου Δημητρίου




Χάρη στα γενικότερα προληπτικά μέτρα της Υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας, που συντόνισε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος, Νίκος Συρράκος, στον έγκαιρο καθαρισμό από το χιόνι και τη ρίψη οκτώ τόνων αλατιού σε κρίσιμα σημεία, κανένα σοβαρό πρόβλημα δεν υπήρξε στη λειτουργία της πόλης.

Με εξαίρεση τα σχολεία και τους παιδικούς σταθμούς, που για καθαρά προληπτικούς λόγους έμειναν κλειστά για μία μέρα, την Τρίτη 10/1/2017, όλες οι άλλες δομές της πόλης λειτούργησαν κανονικά, οι κεντρικοί οδικοί άξονες παρέμειναν ανοικτοί και οι τρεις σταθμοί του μετρό, που εξυπηρετούν τους κατοίκους του Αγ. Δημητρίου, προσβάσιμοι.

Η Δήμαρχος, Μαρία Ανδρούτσου, εκφράζει δημόσια την ικανοποίησή της για το βαθμό ετοιμότητας και ανταπόκρισης του έμψυχου δυναμικού του Δήμου, στην αντιμετώπιση των ακραίων καιρικών φαινομένων των τελευταίων ημερών.

Notia.grΚάνε like για να μαθαίνεις αμέσως ότι συμβαίνει δίπλα σου. Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.