Αποκλειστικό: Το μυστικό της γιάφκας και η περίεργη διάρρηξη πριν από ένα χρόνο




 

Έχουν περάσει 48 ώρες από τον εντοπισμό της γιάφκας, στον Άλιμο και η οδός Κύπρου εξακολουθεί να βρίσκεται αποκλεισμένη από αστυνομικές δυνάμεις.

Οι έρευνες στο κλειστό γκαράζ που βρίσκεται στο ισόγειο της πενταόροφης πολυκατοικίας συνεχίζονται, ενώ η Αντιτρομοκρατική έχει επιβάλει σιωπητήριο στους ενοίκους.

Οι αστυνομικοί τους έχουν πει να μην μιλάνε πουθενά, ούτε στους κοντινούς τους συγγενείς, γιατί στην ευρύτερη περιοχή υπάρχει δίκτυο τρομοκρατών και μπορεί να βρεθούν μπλεγμένοι.

Σύμφωνα με μαρτυρία ανθρώπου που από την πρώτη στιγμή βρισκόταν στο σημείο των ερευνών, οι αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, μετέφεραν με υπηρεσιακό αυτοκίνητο έναν άντρα.

Επρόκειτο μάλλον, για μάρτυρα “κλειδί” που έβλεπε αυτούς που μπαινόβγαιναν στο γκαράζ.

Πριν από ένα χρόνο άγνωστοι είχαν μπει στην πολυκατοικία και είχαν διαρρήξει και τις έξι αποθήκες που βρίσκονται στο υπόγειο. Ειδοποιήθηκε η αστυνομία και στην πολυκατοικία πήγε η σήμανση και πήρε αποτυπώματα.

Το γκαράζ-γιάφκα δεν το άνοιξαν. Οι ένοικοι άλλαξαν την κλειδαριά της εισόδου.

Το γκαράζ που είναι και το μοναδικό κλειστό που υπάρχει στην πολυκατοικία, ανήκει σε μια γυναίκα η οποία έχει πεθάνει. Η γυναίκα έμενε τον περισσότερο καιρό στο εξωτερικό. Το διαχειριζόταν συγγενικό της πρόσωπο, ο οποίος μένει στην Αγγλία και ήταν αυτός που το νοίκιασε. Οι αστυνομικοί έχουν επικοινωνήσει μαζί του και πιθανότατα θα έρθει στην Ελλάδα για να να δώσει κατάθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο γκαράζ υπήρχε και παροχή νερού. Η γκαραζόπορτα όταν άνοιγε και έκλεινε έκανε θόρυβο και σύμφωνα με μαρτυρίες, το επισκέπτονταν συχνά άτομα με μοτοσυκλέτες.

Μάλιστα το περασμένο καλοκαίρι είχε γίνει φραστικό επεισόδιο με κάποιον οδηγό που είχε κλείσει με το αυτοκίνητό του την είσοδο του γκαράζ.

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Στο επίκεντρο των ερευνών για την τρομοκρατία ο Άλιμος – Βρήκαν γιάφκα της Ρούπα στην οδό Κύπρου (VIDEO&ΕIKONEΣ)

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.