Αθωώθηκαν οι Νάστοι




(του Γιώργου Μπαλτά) Τη Παρασκευή 23 Δεκέμβρη 2016, δώδεκα ημέρες πριν, εκδόθηκε η απόφαση του Εφετείου που αθωώνει τους κληρονόμους Νάστου από ποινικές ευθύνες για την υπόθεση της καταπάτησης της δημόσιας περιουσίας.

Η απόφαση εκφωνήθηκε ενώπιον ενός ακροατηρίου 32 πολιτών εκ των οποίων οι 25 παρίσταντο για λογαριασμό των Νάστων και οι επτά (7) για λογαριασμό των τριών Δήμων, Ηλιούπολης, Αργυρούπολης και Αλίμου. Δεν παρέστη κανένας εκ των τριών Δημάρχων, των 15 Δημοτικών παρατάξεων και των 140 Δημοτικών Συμβούλων των τριών Δήμων, των 1.300 και πλέον εργαζομένων, των 1.000 και πλέον υποψηφίων.

Εκ των πρώην Δημάρχων, παρέστη ο κ. Θόδωρος Γεωργάκης πρώην Δήμαρχος Ηλιούπολης και ο κ. Δημήτρης Ευσταθιάδης πρώην Δήμαρχος Αργυρούπολης και οι δικηγόροι της υπόθεσης.

Περάσανε 12 ημέρες και επίσημη ενημέρωση των πολιτών των τριών Δήμων δεν έχει γίνει. Προφανώς το θέμα είναι ιδιαίτερα σημαντικό και απαιτείται νομική μελέτη και ανάλυση της απόφασης που χρειάζεται χρόνος. Όμως, η άμεση και επίσημη ενημέρωση για την έκδοση της απόφασης δεν στέκεται εμπόδιο σε καμιά χάραξη της παρά πέρα πορείας της υπόθεσης.

Το αντίθετο θα έλεγα. Προφανώς ο ρόλος του παράγοντα «κοινή γνώμη» δεν εκτιμάται ως σημαντικός, γεγονός που εκφράστηκε σε όλη τη διάρκεια της δίκης και αποτυπώθηκε ευκρινώς στις απουσίες κατά την εκφώνηση της απόφασης.
Ας δοθεί λοιπόν στη δημοσιότητα η απόφαση. Το δικαιούται ο Ηλιουπολίτικος λαός που τόσο στήριξε τον αγώνα για τη διάσωση της δημόσιας περιουσίας ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΕΚΛΗΘΗ.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Αθωώθηκαν οι Νάστοι

  • 04/01/2017 at 6:49 μμ
    Permalink

    Δεν παρέστη κανένας εκ των τριών Δημάρχων, των 15 Δημοτικών παρατάξεων και των 140 Δημοτικών Συμβούλων των τριών Δήμων, των 1.300 και πλέον εργαζομένων, των 1.000 και πλέον υποψηφίων. !!!

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.