Γλυφάδα: Διάλεξη για την εργασία και την επιχειρηματικότητα




Ο Δήμος Γλυφάδας σας προσκαλεί σε μια ξεχωριστή διάλεξη για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και την καταπολέμηση της ανεργίας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου, από τις 7 μ.μ. ως τις 9 μ.μ., στο Διασχολικό Κέντρο Γλυφάδας (Επαμεινώνδα 30 & Αγίας Τριάδος).

Ομιλητής θα είναι ο Ντένης Κουτούδης, πιστοποιημένος επαγγελματίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (social media) και δη του LinkedIn, της μεγαλύτερης ιστοσελίδας στον κόσμο στην επαγγελματική κοινωνική δικτύωση. Ο κ. Κουτούδης είναι επιχειρηματίας και ιδρυτής της LinkedSuperPowers.com και μέσω της διάλεξης αυτής θα αποκαλύψει πως μπορεί ο καθένας να αξιοποιεί το LinkedIn, έτσι ώστε να πετύχει τους επαγγελματικούς του στόχους. Στην ομιλία θα γίνουν ειδικές αναφορές στη χρήση του LinkedIn, με σκοπό την επαγγελματική δικτύωση, τη δημιουργία επαγγελματικών συνεργασιών, την αύξηση πελατολογίου, την εύρεση εργασίας και την εικόνα της μάρκας (brand awareness). Θα ακολουθήσουν ερωτήσεις από το κοινό.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν. Παρακαλούμε δηλώστε συμμετοχή έως την Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου, στο [email protected]

Notia.grΚάνε like για να μαθαίνεις αμέσως ότι συμβαίνει δίπλα σου. Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.