Γλυφάδα: “Γεύμα Αγάπης” από τον Νίκο Οικονομόπουλο (ΕΙΚΟΝΕΣ)




 

Για τρίτη χρονιά ο Νίκος Οικονομόπουλος, πρόσφερε φαγητό σε άπορους της Γλυφάδας σε συνεργασία με τις κοινωνικές δομές του δήμου.

“Εμένα ο Θεός μου έδωσε μια ευλογία και νιώθω την ανάγκη να προσφέρω στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη”

είπε δημοφιλής τραγουδιστής.

O δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου είπε:

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, προσφέραμε ένα «γεύμα αγάπης» στους δικαιούχους του κοινωνικού συσσιτίου του Δήμου μας, στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Αγίου Τρύφωνα. Κόψαμε και την πίτα των κοινωνικών μας δομών, με τους τυχερούς που βρήκαν τα τρία φλουριά να κερδίζουν ισάριθμες δωροεπιταγές από τα ΑΒ Βασιλόπουλος! Ευχαριστούμε θερμά τον φίλο Nikos Oikonomopoulos που για μια ακόμα φορά βοήθησε ώστε η μικρή αυτή γιορτή να γίνει πραγματικότητα. Ευχαριστούμε και τους εκατοντάδες συμπολίτες μας που – από το υστέρημά τους πολλές φορές – συνεισφέρουν στο κοινωνικό παντοπωλείο και στις υπόλοιπες δημοτικές κοινωνικές υπηρεσίες της Γλυφάδας. Μόνο με σύμπνοια και αλληλεγγύη θα καταφέρουμε να βγούμε όρθιοι από την κρίση που βιώνουμε τα τελευταία χρόνια.

Notia.grΚάνε like για να μαθαίνεις αμέσως ότι συμβαίνει δίπλα σου. Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

 

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.