H Αλιμιώτισσα συγγραφέας Ελένη Φωτίου, παρουσιάζει τα βιβλία της




Ο Θουκυδίδειος Οργανισµός Πολιτισµού και Αθλητισµού του ∆ήµου Αλίµου και ο Εκδοτικός Οίκος Α.Α. Λιβάνη σας προσκαλούν στην παρουσίαση των βιβλίων της Αλιμιώτισσας, Ελένης Φωτίου:

…ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΗΣ ΜΥΡΤΩ…

& Ο ΛΥΧΝΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ

Η παρουσίαση θα γίνει το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017, στις 19.00, στο ∆ηµοτικό Θέατρο «Κάρολος Κουν» (Υψηλάντου και Θησείου – Άλιµος).

Θα µιλήσουν οι:
Σταυριανή Στεφάνου, συγγραφέας,
και ∆ηµήτρης Σταυρόπουλος, δηµοσιογράφος.

Στην παρουσίαση συµµετέχει το Θεατρικό Εργαστήρι Νέων του ∆ήµου Αλίµου µε αποσπάσµατα των βιβλίων και θεατρικά µονόπρακτα.

Η παρουσίαση θα στηρίξει το Κοινωνικό Παντοπωλείο του ∆ήµου συγκεντρώνοντας τρόφιµα και φάρµακα.
Τα έσοδα των βιβλίων θα προσφερθούν σε σκοπούς αλληλεγγύης.

Από αεροσυνοδός… συγγραφέας! Η Ελένη Φωτίου μιλά στο TLIFE για τους μεγάλους έρωτες και το νέο της βιβλίο!

Τι συμβαίνει όταν ένας άνθρωπος προσπαθεί να παρέμβει και να αλλάξει τη μοίρα κάποιων άλλων; Πώς μπορεί ένας μεγάλος έρωτας να αντιμετωπίσει όλα τα εμπόδια; Τι γίνεται όταν ξεσπά η αέναη μάχη ανάμεσα στα στερεότυπα, την προκατάληψη και το απροσδόκητο μεγαλείο της αγάπης;

 Σε όλα αυτά τα ερωτήματα απαντά μέσα από την ιστορία της Μυρτούς στο βιβλίο της η Ελένη Φωτίου. Το μυθιστόρημα “…και το όνομα αυτής… Μυρτώ” από τις εκδόσεις Λιβάνη έχει κερδίσει την αγάπη του αναγνωστικού κοινού και η συγγραφέας Ελένη Φωτίου μιλά στο TLIFE για τον έρωτα, τις εργαζόμενες μητέρες και τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα.
Και το όνομά αυτής… Μυρτώ”! Πώς ήρθε η έμπνευση για αυτήν την ιστορία που περιγράφεται στο βιβλίο σας;
Η έμπνευση για την ιστορία του βιβλίου ήρθε σε μία από τις επισκέψεις μου στο μοναστήρι της Παναγίας της Μυρτιδιώτισας στα Κύθηρα. Στην απόκοσμη ομορφιά του, μέσα στη μυσταγωγία του θείου, στην υπέροχη γαλήνη του, σκέφτηκα ότι κινούνται άνθρωποι που η αγάπη και η πίστη τους μεταφέρονται σε ένα παιδί που εμφανίζεται στην απόλυτα μοναχική ζωή τους και την μεταβάλλει σε έναν μοναδικό υπέροχο αγώνα.
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ: TLIFE.GR
Notia.grΚάνε like για να μαθαίνεις αμέσως ότι συμβαίνει δίπλα σου. Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.

(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.