H κοπή της πίτας της ΔΗΜΤΟ Αλίμου (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Σε ζεστή ατμόσφαιρα, μέσα σε ένα κατάμεστο περιβάλλον με πάνω από 320 φίλους της τοπικής μας, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2016, η κοπή της πίτας της ΔΗΜΤΟ ΝΔ ΑΛΙΜΟΥ.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η εκδήλωση που οργανώθηκε άψογα σε συνεργασία με την δημοτική παράταξη ΆΛΙΜΟΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, έδωσε την ευκαιρία σε εκατοντάδες νεοδημοκράτες του Αλίμου να περάσουν ένα όμορφο μεσημέρι μακριά από τη δύσκολη καθημερινότητα, δίνοντας την υπόσχεση, όμως, όπως τόνισε ο Πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης Μανώλης Μιχαλέτος, πως από την επόμενη μέρα θα δώσουν τη μάχη για να γίνει η Νέα Δημοκρατία κυβέρνηση και ο Κυριάκος ο Μητσοτάκης Πρωθυπουργός.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής Β Αθήνας κ. Κωστής Χατζηδάκης, η βουλευτής Β Αθήνας κ. Άννα Καραμανλή, η βουλευτής Β Αθήνας κ. Σοφία Βούλτεψη, ο πρώην Υπουργός κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος, ο πρώην Υπουργός κ. Αργύρης Ντινόπουλος,ο πρώην Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας κ. Σάκης Ιωαννίδης τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κκ. Ελπιδοφόρος Παπανικολόπουλος και Πάνος Καρούμπαλης, ο γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης του κόμματος κ.Τάσος Γαϊτάνης, ο γραμματέας Ειδικών Κομματικών Οργανώσεων κ. Βασίλης Σπανάκης, η Γραμματέας Σχέσεων Κοινωνίας – Κόμματος και πολιτευτής κ. Ζωή Ράπτη και ο αναπληρωτής κ.Κουμεντάκος, ο Γραμματέας Επιστημονικών Φορέων και πολιτευτής κ. Νίκος Κωστόπουλος και ο αναπληρωτής κ. Γιάννης Καλλιάνος, ο Πρόεδρος της Β2 ΝΟΔΕ κ. Αλέξανδρος Σπύρου και οι πολιτευτές κκ Ντόρα Πάλλη, Κορίνα Δαμουλιάνου, Σωτήρης Ησαϊας και Σαλτιέλ Αλφρέντο, ο Αντιδήμαρχος Γλυφάδας και πρόεδρος της εκεί ΔΗΜΤΟ Κ. Γιάννης Τζούβελης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Ελληνικού-Αργυρούπολης κ. Παπαγεωργίου Δημήτρης και πρόεδρος της εκεί ΔΗΜΤΟ, ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Ηλιούπολης κ.Στάθης Ευσταθόπουλος, ο Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Βύρωνα κ. Βασίλης Δεμπόνος, ο γραμματέας Οργανωτικού της Περιφεριεακής Οργάνωσης Β Αθήνας κ. Αλεξανδράτος, ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηλιούπολης και δημοτικός σύμβουλος κ. Τάσος Ευσταθίου,ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ ΖΩΓΡΑΦΟΥ κ.Κονταλής, ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Καλλιθέας κ.Δεληασλανίδης καθώς και αντιπροσωπείες από τις τοπικές Οργανώσεις Γλυφάδας, Ηλιούπολης, Ζωγράφου, Καλλιθέας και Παλαιού Φαλήρου .

 

ί

Επίσης παρόντες ήταν και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κκ Αλεξόπουλος, Τσάγκαρης καθώς και η Ανεξάρτητη Δημοτική Σύμβουλος κ. Προυντζοπούλου.

Τέλος, μας τίμησαν με την παρουσία τους, η κ. Καρύδη,Πρόεδρος του Πολιτιστικού-Εξωραϊστικού Συλλόγου Περιοχής Κυθηρίων Αλίμου ”Η ΜΥΡΤΙΔΙΩΤΙΣΣΑ”, η κ.Δούδη , Πρόεδρος του Πολιτιστικού Ομίλου Καλαμακίου, ο κ. Βαρυπάτης , Πρόεδρος του Οικοδομικού Συνεταιρισμού Κυθηρίων Αλίμου καθώς και ο πρώην Πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου και νύν Πρόεδρος του Τριφυλλείου Ιδρύματος Κυθήρων κ. Καλοκαιρινός. Επίσης, η κ.Ιατρού ως εκπρόσωπος του κ. Βαρβιτσιώτη, ο οποίος απέστειλε και γραπτές ευχές καθώς έλειπε εκτός Αθήνας, οι κκ Μυστίδης και Καβαλλιεράκης ως εκπρόσωποι του κ Γιακουμάτου, ο κ Σαφαρίκας ως εκπρόσωπος του κ. Κουμουτσάκου και ο κ. Κόλλιας ως εκπρόσωπος της κ. Ασημακοπούλου.

Επιστολή με εκτενή χαιρετισμό ο γραμματέας του κόμματος και βουλευτής Ηρακλείου κ. Αυγενάκης και χαιρετισμό επίσης η κ.Παπακώστα.

Μετά τις εκφωνήσεις ακολούθησε σύντομη ομιλία του Προέδρου της τοπικής μας καθώς και του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης κ Τσαμπαρλής και μετά ο λόγος ήταν στους βουλευτές ,τους υπουργούς, τους γραμματείς του κόμματος και τους πολιτευτές.
Δόθηκαν κομμάτια σε όλο το Συμβούλιο της τοπικής μας και κατόπιν μίλησαν και οι παρόντες Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Ακολούθησε ένα όμορφο μεσημέρι με πολλή συζήτηση και αλληλογνωριμίες και όλοι αναχώρησαν ευχαριστημένοι.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι συνέβαλλαν στην επιτυχία της εκδήλωσής μας.

Δεν θα μείνουμε σε τέτοιες εκδηλώσεις μόνο. Συνεχίζουμε δυναμικά με ακόμα περισσότερες δράσεις στον Άλιμο!

Και του χρόνου!

υγ: Το Συμβούλιο αποτελείται από τους:

Άννα Βασιλείου -υπεύθυνη εκλογικής ετοιμότητας (Αντιπρόεδρος)

Χρήστο Γκιόλια – υπεύθυνο συνδικαλισμού (αναπληρωτή Πρόεδρο)

Θεοδωρακόπουλο Ηλία (Γραμματέα)

Στιβακτή Πέρσα (υπεύθυνη γυναικείων θεμάτων)

Πιερράκο Παναγιώτη (υπεύθυνο Τοπικής Αυτοδιοίκησης)

Ρίγο -Λαλέα Νικήτα Έκτορα (Υπεύθυνο Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας)

Βασιαγεώργη Δημήτρη (Υπεύθυνο Οικονομικής Εξόρμησης)

Αλευρομύτη Γιώργο ( Υπεύνο Παραγωγικών και Επιστημονικών Φορέων)

Μπελέκου Βινή (Υπεύθυνη Κοινωνικών Θεμάτων)

Σουβερμέζογλου Μιχάλη – Πρόεδρο ΟΝΝΕΔ ΑΛΙΜΟΥ

Notia.grΚάνε like για να μαθαίνεις αμέσως ότι συμβαίνει δίπλα σου. Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.

(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.