Hμερίδα γα τους σεισμούς στο δήμο Ελληνικού Αργυρούπολης




Στα πλαίσια ενημέρωσης και πρόληψης πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017, αποκλειστικά για στελέχη και υπάλληλους του Δήμου ημερίδα με θέμα την διαχείριση του σεισμικού κινδύνου σε επίπεδο Δήμου.

Να σημειωθεί ότι ανάλογη προσπάθεια πραγματοποιείται για πρώτη φορά στον Δήμο.

Η ημερίδα διενεργήθηκε από το ΚΠΕ Αργυρούπολης σε συνεργασία με τον ΟΑΣΠ (Οργανισμό Αντισεισμικού Σχεδιασμού και  Προστασίας).

Κύριος σκοπός ήταν η ενίσχυση της επιχειρησιακής ετοιμότητας του Δήμου και επιμέρους στόχοι της ημερίδας ήταν να εμπλουτιστεί η γνώση των στελεχών και των Υπαλλήλων του Δήμου για το σεισμικό κίνδυνο, να διευκρινιστούν οι ρόλοι και οι αρμοδιότητες των τοπικών δομών ως προς τη διαχείριση του σεισμικού κινδύνου από την προετοιμασία ως την αντιμετώπιση, καθώς και να ενισχυθεί η γνώση τους ως προς τις επιχειρησιακές ασκήσεις επί χάρτου και πεδίου για σεισμό.

Ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Κρητικός επισήμανε την σημαντικότητα του θέματος, την αρχή ανάλογων εκπαιδευτικών ημερίδων, ασκήσεων σε Δημόσια κτίρια, σχολεία και ευχαρίστησε τους διοργανωτές και συμμετέχοντες.

Τα στελέχη του ΚΠΕ Αργυρούπολης, Γιώργο Φαραγγιτάκη, Θεμιστοκλή  Σμπαρούνη, Αφροδίτη Κατσιγιάννη, Μιχάλη Φωτιάδη.

Τα στελέχη του ΟΑΣΠ Χρύσα Γκουντρομίχου, Γεωλόγος, Προϊσταμένη Τμήματος Σχεδίων Έκτακτης Ανάγκης-Πρόληψης ΟΑΣΠ, Μαρία Μανουσάκη Γεωλόγος, υπάλληλος του Τμήματος Σχεδίων Έκτακτης Ανάγκης-Πρόληψη και Σαγιά Αθανάσιο Πολιτικός Μηχανικός  του ΟΑΣΠ.

Τους Χρήστο Κανελλίδη Εντεταλμένο Σύμβουλο και Συναίτη Πόπη για την οργάνωση και προσφορά των εδεσμάτων.

Τον Διευθυντή Περιβάλλοντος Γιώργο Παρούση και τους Υπευθύνους του Γραφείου Πολιτικής Προστασίας Μιχάλη Πεσιρίδη, Κατερίνα Μαλαμά.

Τους προϊσταμένους, επόπτες και τους εργαζομένους μας στην καθαριότητα, 40 τον αριθμό, που εμπλέκονται και προσφέρουν τις Υπηρεσίες τους στην Πολιτική Προστασία του Δήμου.

Τον Διευθυντή της Τεχνικής Υπηρεσίας Δημήτρη Νάσιο και τους συνεργάτες  μηχανικούς που έδωσαν το παρόν.

Την Αντιδήμαρχο Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής Ειρήνη Στελλάκη με όλα τα στελέχη της Υπηρεσίας που έχουν σηκώσει το βάρος της πρόληψης.

Από το Γραφείο παιδείας την κα. Μαρία Κοντονή.

Την Προϊσταμένη Πρασίνου Γεωπόνο Λεμονιά Κιάτου, με όλους τους εμπλεκομένους εργαζομένους του τμήματος.

Τα στελέχη της Υπηρεσίας Πολεοδομίας, τους Δημοτικούς μας Αστυνόμους και την Πρόεδρο των Εργαζομένων του Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης Μαρία Παπαδοπούλου.

Notia.grΚάνε like για να μαθαίνεις αμέσως ότι συμβαίνει δίπλα σου. Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.

(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.