“Έφυγε” η πρώην πρόεδρος του ΔΣ της Παιδόπολης Αλίμου




Σήμερα το πρωί “έφυγε” από την ζωή σε ηλικία 44 ετών, η Μπέτυ Λεωτσάκου, πρώην Πρόεδρος του ΔΣ της Παιδόπολης Αλίμου και νυν Πρόεδρος του Διεθνούς Συμβουλίου για την Εκπαίδευση Ατόμων με Προβλήματα όρασης και πρόεδρος του Κέντρου Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών.
Ένας χαρισματικός άνθρωπος που προσέφερε πάρα πολλά σε όποιο πόστο και αν βρέθηκε. Είμαστε βαθιά συγκινημένοι όλοι όσοι είχαμε την τύχη και την τιμή να συνεργασθούμε μαζι της. Καλό σου ταξίδι Μπέτυ!!!

Σύλλογος φίλων Παιδόπολης

Σε ψήφισμά του το ΔΣ του ΚΕΑΤ τονίζει πως ο αιφνίδιος θάνατος της εν ενεργεία Προέδρου του ΔΣ και Διοικήτριας του Κέντρου Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών, Μπέττυς Λεωτσάκου, «αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό, όχι μόνο στον χώρο των ανθρώπων με αναπηρία όρασης, αλλά γενικότερα στο σύνολο του αναπηρικού κινήματος».

Όπως προσθέτουν οι άνθρωποι του ΚΕΑΤ η Μπέτυ Λεωτσάκου «ήταν ο άνθρωπος που είχε αφιερώσει τη ζωή του για να δημιουργηθούν οι συνθήκες που επιτρέπουν τη βελτίωση της ποιότητας ζωής αυτών των ανθρώπων.

Από νεαρή ηλικία ασχολήθηκε με πάθος και πίστη στο έργο αυτό και με απαράμιλλη εργατικότητα, ευσυνειδησία, εντιμότητα, ήθος και ανιδιοτέλεια αφιερώθηκε και αγωνίστηκε για την επίτευξη των στόχων που είχε οραματιστεί για το ΚΕΑΤ.

Ήταν το πρόσωπο, που παρά τη νεαρή ηλικία της -έφυγε μόλις στα 44- ενέπνεε τον σεβασμό και την αγάπη όλων με όσους είχε συνεργασία, έχοντας κατακτήσει την καθολική αποδοχή, αγάπη και εκτίμηση όλων των μαθητών του Κέντρου». Και καταλήγουν λέγοντας πως θα καταβάλουν «όλες τις προσπάθειες που απαιτούνται για να ολοκληρώσουμε τα έργα και τις ενέργειες που είχες ξεκινήσει στους δεκαπέντε μήνες που κράτησε η θητεία σου στο ΚΕΑΤ».

Το ΔΣ του ΚΕΑΤ αποφάσισε ακόμη να κηρύξει τριήμερο πένθος και να αναρτηθεί μεσίστια η σημαία του Κέντρου στα γραφεία των Αθηνών και της Θεσσαλονίκης και να μη λειτουργήσει το Κέντρο την ημέρα της κηδείας της Μπέτυς Λεωτσάκου.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.