Μαρία Ανδρούτσου: Ο αθλητισμός είναι το “όπλο” στα χέρια των νέων της πόλης (VIDEO)




Η Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Νότιας Αττικής (ΕΣΚΑΝΑ), στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας που έγινε την Κυριακή 22 Ιανουαρίου, τίμησε την Δήμαρχο Αγίου Δημητρίου, Μαρία Ανδρούτσου, για την προσφορά της στη μεγάλη ανάπτυξη του αθλητισμού στην πόλη. 

Η Δήμαρχος, επίσης, βράβευσε την πρωταθλήτρια ομάδα μπάσκετ ανδρών (Γ΄ Κατηγορίας) “Δάφνη” Αγ. Δημητρίου και το μέλος της ΕΣΚΑΝΑ και του ΔΣ του ΟΠΑΠ Αγ. Δημητρίου, Ηλίας Φωτεινάκης, τη δευτεραθλήτρια ομάδα (Μίνι – Αγόρια) του ΓΣ “Κρόνος” Αγ. Δημητρίου.

Την παρουσίαση έκανε ο Αλιμιώτης δημοσιογράφος, Δημήτρης Καρανικόλας.

Δείτε στο βίντεο τη βράβευση και το χαιρετισμό της Δημάρχου (Από το 23΄)

Η Μαρία Ανδρούτσου είπε:

“Mεγάλη τιμή την αποδίδω με τη σειρά μου στο λαό του Αγίου Δημητρίου, σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που από πολύ νωρίς, σε χαλεπούς καιρούς, πίστεψαν ότι ο αθλητισμός, μπορεί να είναι ένα σπουδαίο όπλο, στα χέρια των νέων για να βοηθήσει στην ανάπτυξη του τόπου.

Όταν από το 1976, η πόλη του Αγίου Δημητρίου άρχισε να ασχολείται με το μπάσκετ με προεξάρχοντες τους προηγούμενους δημάρχους, που αγωνίστηκαν για να αποκτήσει η πόλη τρία κλειστά και να τα έχουμε σε αυτή την κατάσταση”

Notia.grΚάνε like για να μαθαίνεις αμέσως ότι συμβαίνει δίπλα σου. Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.

(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.