Mια γιορτή για το παιδί




Με πρωτοβουλία των χρηστών του MEV Ηλιούπολης, www.mymev.net (Δημοτικό Ηλεκτρονικό Χωριό) το MEV διοργανώνει μια Μεγάλη Γιορτή για το Παιδί.

Γονείς και μαθητές προσφέρουν παιχνίδια, τα οποία δεν χρειάζονται, και ρούχα για παιδιά σε καλή κατάσταση.

Όλα τα Δημοτικά και τα Νηπιαγωγεία της Ηλιούπολης συμμετέχουν στην ενέργεια!

Τα είδη συγκεντρώνονται σε κάθε σχολική μονάδα ξεχωριστά.

Το Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017 στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ηλιούπολης ( Φλέμινγκ 1, Ηλιούπολη 163 45 απέναντι από την πλατεία Φλέμινγκ ) από τις 10:00 – 14:00 εκπρόσωποι από κάθε δημοτικό ή νηπιαγωγείο θα προσέλθουν ώστε να παραδώσουν στην επιτροπή της εκδήλωσης τα παιχνίδια και τα ενδύματα τα οποία συγκέντρωσαν .

Όποια σχολική μονάδα αδυνατεί να προσέλθει κατόπιν συνεννόησης θα περάσουν οι άνθρωποι της εκδήλωσης να τα παραλάβουν από τη σχολική μονάδα αυτή.

Κατά τις ώρες αυτές της 14ης Ιανουαρίου στο 1ο Δημοτικό Σχολείο , θα μπορεί και κάθε πολίτης που θέλει να προσφέρει παιχνίδια και ενδύματα να προσέρχεται και να τα παραδίδει.

Την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017 στις 10:30 το MEV θα διοργανώσει εκδήλωση στο αμφιθέατρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου και θα πραγματοποιηθεί η παράδοση των παιχνιδιών και των ενδυμάτων σε παιδιά οικογενειών συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη και σε πολύτεκνες οικογένειες.

Μπορείτε να απευθυνθείτε για λεπτομέρειες στην Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή (Πρόεδρος κα Σερέτη Χριστίνα 2109970123/118).

Το MEV είναι site κοινωνικής δικτύωσης , ενώνει τους δημότες σε δίκτυα και τους δίνει τα “εργαλεία” ώστε να ζητήσουν και να διεκδικήσουν τα αιτήματα τους για την πόλη τους και την καθημερινότητα τους καθώς επίσης και να καταθέσουν όποια πρόταση έχουν για βελτίωση της γειτονιάς τους , απλά – οργανωμένα, αποτελεσματικά.

Mev – Όλη η Πόλη σου στα Χέρια σου!

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.