Ο δήμος Αλίμου κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα




Την πρωτοχρονιάτικη πίτα θα κόψει ο δήμος Αλίμου, στην πρώτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για το 2017, που θα γίνει την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου, στις 20:00.

Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι:

ΘΕΜΑ 1ο

9η  αναμόρφωση προϋπολογισμού Δήμου Αλίμου έτους 2016 (τακτοποιητική).
ΘΕΜΑ 2ο
Αποδοχή επιχορήγησης του Δήμου Αλίμου από το Υπουργείο Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης για την κάλυψη δαπανών ενοικίασης των χώρων στέγαση των Κ.Ε.Π. ύψους 6.651,00 €
ΘΕΜΑ 3ο
Αποδοχή ποσού ύψους 327.609,49 € από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους έτους 2017, για την καταβολή προνοιακών επιδομάτων για τους μήνες Νοέμβριο – Δεκέμβριο 2016.
ΘΕΜΑ 4ο
Έγκριση δαπάνης και διάθεσης  πιστώσεων για την καταβολή της τακτικής επιχορήγησης στα Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου μας έτους 2017.
ΘΕΜΑ 5ο
Χαρακτηρισμός Κ.Α. Εξόδων του προϋπολογισμού του Δήμου έτους 2017 ως δεκτικούς έκδοσης χρηματικών ενταλμάτων προπληρωμής
ΘΕΜΑ 6ο
Έγκριση μελέτης αποχέτευσης ομβρίων υδάτων σε τμήμα της οδού Λευκωσίας.
ΘΕΜΑ 7ο
Αποδοχή του τρόπου χρηματοδότησης για τη δημιουργία ειδικού δεσμευμένου λογαριασμού (escrow account) για την υλοποίηση του χρηματοδοτικού προγράμματος του Πράσινου Ταμείου «ΛΟΙΠΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ 2016» για τον Άξονα Προτεραιότητας 4 «Αστική Βιώσιμη Κινητικότητα» για το έτος 2016 και εξουσιοδότηση για την υπογραφή της σύμβασης.
ΘΕΜΑ 8ο
Γνωμοδότηση σχετικά με την Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων της εταιρείας ΦΑΜΑΡ Α.Β.Ε. στο Δήμο Αλίμου με τίτλο έργου “Εργοστάσιο παραγωγής και συσκευασίας φαρμακευτικών και υπό έρευνα φαρμακευτικών προϊόντων”
ΘΕΜΑ 9ο
Επιχορήγηση του Συλλόγου ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ ΑΛΙΜΟΥ «Α.Ε.Κ. ΑΛΙΜΟΥ» για συνδιοργάνωση πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων για το χρονικό διάστημα από 01/01/2017 έως 31/06/2017.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.