Στην Εστία Νέας Σμύρνης το ματωμένο νυφικό της Ρόζας (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Το ματωμένο νυφικό από την ταινία “H Ρόζα της Σμύρνης” εκτίθεται στην Εστία Νέας Σμύρνης,  με πρωτοβουλία του προέδρου της Γιάννη Παπαδάτου. Πληροφορίες & ώρες επισκέψεων στο 210 93 30 274

Η ταινία γυρίστηκε στην Εστία, στη Νέα Σμύρνη,την Σμύρνη και την Κωνσταντινούπολη.

“Ρόζα της Σμύρνης” Η πρωταγωνίστρια της ταινίας Ευγενία Δημητροπούλου με τον Πρόεδρο της ΕΣΤΙΑΣ Νέας Σμύρνης Γιάννη Παπαδάτο

Μια εξαιρετική ταινία για καθε Μικρασιάτη

Η “Ρόζα της Σμύρνης” ξετυλίγει μια συναρπαστική ερωτική ιστορία που ξεκινάει από τη Σμύρνη του 1922 για να μας ταξιδέψει στην Αθήνα της δεκαετίας του ’80. Ο Γιώργος Κορδέλλας σκηνοθετεί τη σπουδαία Λήδα Πρωτοψάλτη και τους ταλαντούχους Τάσο Νούσια, Ευγενία Δημητροπούλου και Γιούλικα Σκαφιδά σε ρόλους κλειδιά στην καρδιά μιας συγκινητικής και ρομαντικής ιστορίας.

Με επίκεντρο την αινιγματική Ρόζα και έναν απαγορευμένο έρωτα που γίνεται η αφορμή να γεννηθεί ένας καινούργιος, η Ρόζα της Σμύρνης είναι μια μεγάλη παραγωγή με γυρίσματα στην Κωνσταντινούπολη, τη Σμύρνη, τη Μυτιλήνη και την Αθήνα.

Η πιστή σκηνογραφική και ενδυματολογική αναπαράσταση δύο εποχών μας μεταφέρουν μαγικά στη Σμύρνη του ’22 και στην Αθήνα του ΄87, χαρίζοντας στην ταινία μια αυθεντική και νοσταλγική ατμόσφαιρα καθώς επίσης αρκετά γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στην Μικρασιατική κιβωτό του ιστορικού Μεγάρου της ΕΣΤΙΑΣ Νέας Σμύρνης.

22 Δεκεμβρίου στους κινηματογράφους από τη Feelgood

Σκηνοθεσία: Γιώργος Κορδέλλας
Παραγωγός: Πάνος Παπαχατζής
Σενάριο: Χριστίνα Λαζαρίδη
Συμπαραγωγοί: Ειρήνη Σουγανίδου, Seyhan Baran, ΟΤΕ TV
Executive Producer: Μαρία Τσίγκα
Φωτογραφία: Κωστής Γκίκας
Μοντάζ: Γιάννης Τσιτσόπουλος
Σκηνογραφία: Σπύρος Λάσκαρης
Ενδυματολογία: Γιούλα Ζωιοπούλου
Ηχοληψία: Νίκος Παπαδημητρίου
Δ/νση Παραγωγής: Γιάννης Καραντάνης
Μακιγιάζ: Κατερίνα Βαρθαλίτου

22 Δεκεμβρίου στους κινηματογράφους από τη Feelgood

Παίζουν επίσης: Τζεμ Ακσακάλ (Cem Aksakal), Χάρης Εμμανουήλ, Κώστας Καζανάς, Αϊσάν Σουμερτζάν (Aysan Sumercan), Γιάννης Θωμάς, Σήφης Πολυζωίδης.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.