Θύμα ρατσιστικής βίας νεαρός Πακιστανός στον Άλιμο (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)




Άνανδρη επίθεση δέχτηκε χτες, λίγο πριν τα μεσάνυχτα, στον Άλιμο, ένας νεαρός Πακιστανός. Οι δράστες που ήταν 4 νεαροί Έλληνες τον ξυλοκόπησαν άγρια με μπουνιές και κλωτσιές και τον άφησαν αιμόφυρτο στο πεζοδρόμιο.

Το βίαιο περιστατικό έγινε έξω από το Kalamaki Factory, στην οδό Δωδεκανήσου, στο Άνω Καλαμάκι. Ο νεαρός Πακιστανός που ζει στη χώρα μας τα τελευταία 12 χρόνια, ήταν μέσα στο μαγαζί και έτρωγε με φίλους του όταν οι 4 νεαροί του έκαναν νόημα να βγει έξω.

Τον οδήγησαν λίγα μέτρα μακρυά και άρχισαν να τον ξυλοκοπούν. Νεαροί Αλιμιώτες που βρίσκονταν μέσα στο κατάστημα και έτρωγαν μόλις κατάλαβαν τι συνέβη βγήκαν έξω και βρήκαν το θύμα αιμόφυρτο στο πεζοδρόμιο. Οι δράστες εξαφανίστηκαν με τις μοτοσυκλέτες.

Σύμφωνα με τον Πακιστανό, είναι από τον Άγιο Δημήτριο και το χόμπι (!) τους είναι να ξυλοφορτώνουν αλλοδαπούς. Το θύμα συνοδευόμενο από τους Αλιμιώτες φίλους του, πήγε στο αστυνομικό τμήμα Αλίμου και έδωσε κατάθεση.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

 

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Θύμα ρατσιστικής βίας νεαρός Πακιστανός στον Άλιμο (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)

  • 04/01/2017 at 5:30 μμ
    Permalink

    OΣΟΙ ΑΝΑΓΟΥΝ ΣΕ ΙΔΕΟΛΟΓΗΜΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΜΜΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΞΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.