Άλλαξε στρατόπεδο ο Μιχάλης Σφυρίδης




(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ) Ο επικεφαλής της Ενωμένης Πόλης Δήμαρχος Γιάννης Κωνσταντάτος καλωσορίζει τον Μιχάλη Σφυρίδη στην παράταξη μας. Ο Μιχάλης Σφυρίδης ήταν υποψήφιος το 2014 στις Δημοτικές εκλογές με την παράταξη Κορτζίδη με την οποία είχε μια πολύ καλή παρουσία και διακρίθηκε για το ήθος του και από την οποία όπως και πολλοί άλλοι αποχώρησε.

Ο Μιχάλης κατοικεί από το 1981 στην Αργυρούπολη και είναι οικονομικό στέλεχος σε τομείς οικονομικής ανάπτυξης μεγάλων εταιρειών .

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Ο Δήμαρχος δήλωσε σχετικά ” Η Ενωμένη Πόλη ειναι η μεγάλη αυτοδιοικητική παράταξη του Δήμου μας που διευρύνει συνεχως τις δυνάμεις της με στελέχη από όλους τους πολιτικούς χώρους που μοιράζονται μαζι μας το ίδιο όραμα για τον τοπο μας. Σύντομα θα ανακοινωθούν και άλλες συνεργασίες με χώρους και πολιτικές προσωπικότητες αφού ετοιμάζουμε την παράταξη μας για τις εκλογες του 2019. Με την εκλογή της νέας μας γραμματείας την άλλη βδομάδα θα ανοίξουμε τον διάλογο με όλες τις πολιτικές δυνάμεις που έχουν κοινές θέσεις με εμάς ώστε να συστρατεύσουμε όλες τις δημιουργικές δυνάμεις της πόλης στον Αγώνα που δίνουμε ως διοίκηση για την Αναγέννηση της.
Θα έχουμε πολλές συνεργασίες και εκπλήξεις και με την ευκαιρία αυτή καλωσορίζω τον Μιχάλη στην οικογένεια μας”

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.