Αντίο στον φύλακα-άγγελο Βασίλη Παπαηλίου




Φτωχότερη είναι πλέον η «κυανέρυθρη» οικογένεια, καθώς την 3η ημέρα του Φεβρουαρίου 2017 έγινε γνωστό ότι ο Βασίλης Παπαηλίου έφυγε από τη ζωή τόσο άδικα, σε ηλικία 22 ετών.

Το τμήμα υδατοσφαίρισης του Πανιωνίου επιθυμεί να στείλει συλλυπητήρια στην οικογένεια του Βασίλη, ενός αθλητή-κόσμημα που τίμησε με το παραπάνω το σκουφάκι του «Ιστορικού» και συνέδεσε το όνομά του με τις μεγαλύτερες επιτυχίες της ακαδημίας μας τα τελευταία χρόνια.

Ο Βασίλης Παπαηλίου γεννήθηκε στις 25 Μαρτίου του 1995 και ξεκίνησε το πόλο το 2005, ξεχωρίζοντας με τις ικανότητές του στη θέση του τερματοφύλακα.

Notia.gr – Μένεις στα Νότια Προάστια; Κάνε like για να μαθαίνεις αμέσως ότι συμβαίνει δίπλα σου.

Πρώτη του μεγάλη επιτυχία ήταν το 2007 με την ομάδα Μίνι-Παίδων του Πανιωνίου, με την κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Το 2008 κατέκτησε την κορυφή της χώρας με την ομάδα Παίδων και επανέλαβε την επιτυχία αυτή το 2009.

Το 2010 ήρθε ακόμη ένα χρυσό με την ομάδα Εφήβων και το 2011 κατέκτησε το πρωτάθλημα και στους Νέους άνδρες, ενώ το ίδιο έτος κατέλαβε την 4η θέση με τους Εφήβους.

Το 2012 ο Βασίλης Παπαηλίου ήταν μέλος της ομάδας που πήρε το χάλκινο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Νέων ανδρών και το 2013 έκλεισε την καριέρα του στον Πανιώνιο με ένα ακόμη χρυσό στην κατηγορία Νέων.

Μάλιστα, ο Βασίλης είχε εκπροσωπήσει την Ελλάδα σε διεθνές τουρνουά στην Κωνσταντινούπολη, το 2010, όταν με την Εθνική ομάδα αναδείχθηκε πρώτος στην εν λόγω διοργάνωση.

Πέρα από τον αθλητισμό, ο Βασίλης λάτρευε την κιθάρα, ενώ ήταν στο τρίτο έτος στα ΤΕΙ φυσικοθεραπείας στη Λαμία.

Βασίλη, σε ευχαριστούμε για όσα προσέφερες στον Π.Γ.Σ.Σ και το άθλημα μας. Είμαστε σίγουροι ότι πλέον θα συνεχίσεις από τη γειτονιά των αγγέλων να υπερασπίζεσαι την «κυανέρυθρη» εστία.

Οι συμπαίκτες σου, σου αφιέρωσαν το Σάββατο τη μεγάλη νίκη επί του ΝΟ Καλαμακίου και αν επιτευχθεί η παραμονή στην Α1 κατηγορία θα είναι για σένα.

Βασίλη, για πάντα «Πάνθηρας»!

Πηγή: panioniospolo.gr

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.