Απόψε o Άλιμος ψηφίζει Γιώργο Κυδωνάκη! (VIDEO)




Μεγάλη μάχη στο The Voice Of Greece, του ΣΚΑΪ, δίνει απόψε στις 10 ο Αλιμιώτης Γιώργος Κυδωνάκης. Η μητέρα του Έφη Παύλου, καλεί όλους τους Αλιμιώτες και τις Αλιμιώτισσες να δουν τον Γιώργο στο πρώτο του live και να τον ψηφίσουν.

Η μεγαλη μερα εφτασε 9/2 ωρα 22μμ στο ΣΚΑΙ το πρωτο live και ο Γιωργος θα δωσει την μεγαλη μαχη φιλοι μου ,σας ευχαριστωωω πολυ για την στηριξη σας στον γιο μου !!!!!αυριο ολοι συντονισμενοι ψηφιζουμεε Giorgos Kydonakis που τοσα χρονια μας ταξιδευει με την φωνη του !! Ο μονος τροπος εκφρασης για τον ιδιο οταν τον ακουω απο μικρο να τραγουδαει καταλαβαινα τι εχει ποτε δεν μιλησε ποτε δεν ζητησε ποτε δεν παραπονεθηκε !!! Παντα ολα τα ελεγε μεσα απο τις νοτες μεσα απο τους στίχους! !!ευαισθητος ,συμπονετικος παντα διπλα σ αυτους που τον χρειάζονταν και πολυ περηφανος για να ζητησει κατι απο τους αλλους μια μεγαλη ψυχη κρυμμενη στους στίχους και τις νοτες καλη επιτυχιαααα ειμαστε διπλαααα σουυυ

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Η αδελφή του Γιώργου, Vicky Kidonaki, που είχε πάρει και αυτή μέρος στο The Voice Of Greece, γράφει:
Αύριο είναι το πρώτο σου live σε αυτό το παιχνίδι που λέγεται The Voice Of Greece! Πέρα από καλή επιτυχία θα σου πω ότι για μένα δικαιωματικά αξίζεις να είσαι μέσα σε αυτό το παιχνίδι και να φτάσεις όσο πιο ψηλά γίνεται!!! Έχεις ένα χάρισμα που έχουν λίγοι άνθρωποι(με τη γνώση βέβαια ότι για να πιάσεις αυτό το ρημάδι που λέγεται μικρόφωνο πρέπει να σέβεσαι και το αυτί του άλλου) και που πολλοί θα επιθυμούσαν να έχουν!! Το τραγούδι είναι ψυχή, συναισθήματα, τρόπος έκφρασης! Δεν σε φοβάμαι, είμαι σίγουρη ότι θα πας πολύ ψηλά και θα είμαστε δίπλα σου να σε στηρίζουμε!!!

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.