Χειροπέδες σε κλέφτες αυτοκινήτων – “Χτυπούσαν” σε Άλιμο, Βούλα και Γλυφάδα




Κλοπές κατά παραγγελία έκαναν τα μέλη της σπείρας που “χτυπούσε” αυτοκίνητα στα Νότια Προάστια. Σύμφωνα με πληροφορίες του notia.gr οι δράστες έκλεβαν τζιπάκια Daihatsu Terios και στη συνέχεια τα αποσυναρμολογούσαν και τα πουλούσαν ως ανταλλακτικά.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, ψάχνουν να βρουν τώρα ποια συνεργεία τους έδιναν τις παραγγελίες.

Ήδη έχουν συλληφθεί δύο μέλη της σπείρας που πιάστηκαν επ αυτοφώρω, στη Γλυφάδα. Επίσης αναζητούνται και συνεργοί τους που είχαν αναλάβει να παρακολουθούν τους ιδιοκτήτες των συγκεκριμένων τζιπ. Έτσι γνώριζαν που ακριβώς θα χτυπήσουν.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ  ΕΛ.ΑΣ.

Εξαρθρώθηκε, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας διέπρατταν κλοπές αυτοκινήτων συγκεκριμένου τύπου, τα οποία στη συνέχεια πωλούσαν αποσυναρμολογημένα ως ανταλλακτικά.

Συνελήφθησαν, πρωινές ώρες της 4-2-2017 στη Γλυφάδα, από ειδική ομάδα αστυνομικών, που είχε συσταθεί για τον εντοπισμό τους, δύο Έλληνες, ηλικίας 26 και 31 ετών, οι οποίοι λίγο νωρίτερα είχαν διαρρήξει αυτοκίνητο στην ίδια περιοχή. Αναζητούνται οι συνεργοί τους.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι δράστες είχαν συστήσει κατά το τελευταίο εξάμηνο, εγκληματική ομάδα και διέπρατταν κλοπές αυτοκινήτων συγκεκριμένου τύπου, σε διάφορες περιοχές των Νοτίων Προαστίων. Στη συνέχεια τα αποσυναρμολογούσαν, με σκοπό την πώληση των εξαρτημάτων τους ως ανταλλακτικών.

Notia.gr – Μένεις στα Νότια Προάστια; Κάνε like για να μαθαίνεις αμέσως ότι συμβαίνει δίπλα σου.

Για τον σκοπό αυτό, τα μέλη της σπείρας είχαν διακριτούς ρόλους, ως προς τον εντοπισμό, την επιτήρηση του χώρου και την κλοπή των οχημάτων και διέθεταν ειδικό εξοπλισμό για την παράκαμψη των συστημάτων ασφαλείας των αυτοκινήτων.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, εξοπλισμός για την παράκαμψη των συστημάτων ασφαλείας των αυτοκινήτων και ένα πιστόλι τύπου replica .

Μέχρι στιγμής, έχουν εξιχνιασθεί ένδεκα (11) περιπτώσεις κλοπών οχημάτων στις περιοχές της Γλυφάδας, της Βούλας και του Αλίμου.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ο οποίος τους παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή, ενώ η έρευνα για την ταυτοποίηση και άλλων περιπτώσεων συνεχίζεται.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.