Επεισοδιακή σύλληψη δραπέτη στη Γλυφάδα




Δραπέτης των φυλακών Γρεβενών, από το 2012, ήταν ο δράστης που επιτέθηκε στους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ  με σπρέι πιπεριού, στην οδό Παπανδρέου, στη Γλυφάδα.

Είχε καταδικαστεί για ληστείες και τώρα ερευνάται η δράση του τα τέσσερα τελευταία χρόνια που κυκλοφορούσε ελεύθερος. Το ΙΧ που οδηγούσε ήταν κλεμμένο, από την περιοχή του Χολαργού, τον Δεκέμβριο του 2016.

Μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκε μια τσάντα την οποία είχε κλέψει από διαμέρισμα στο Χολαργό. Οι αστυνομικοί που τον σταμάτησαν για έλεγχο, όταν διαπίστωσαν ότι το αυτοκίνητο ήταν κλεμμένο του ζήτησαν την άδεια κυκλοφορίας.

Ο δραπέτης τους είπε ότι είχε κάνει δήλωση κλοπής, αλλά το βρήκε και δεν πρόλαβε να ενημερώσει την αστυνομία. Προσπάθησε να ξεφύγει ρίχνοντας τους σπρέι πιπεριού. Οι αστυνομικοί μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.