Φεστιβάλ παιδικού animation και κινηματογράφου με τον Θανάση Τσαλταμπάση




Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο “Μίκης Θεοδωράκης” Κύπρου 68 (πλατεία Δημαρχείου) – Eκδήλωση αφιερωμένη στους μικρούς φίλους του Animation και του κινηματογράφου!

Κυριακή 12/2 ώρα: 11:00 π.μ. Για τα παιδιά των παιδικών σταθμών και των νηπιαγωγείων

Την εκδήλωση θα παρουσιάσει ο ηθοποιός Θανάσης Τσαλταμπάσης.

ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟ ΜΙΝΙ – ΑΦΙΕΡΩΜΑ στον κόσμο του σπικάζ και του κινηματογράφου.

ΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ Προβολή του πολυβραβευμένου εκπαιδευτικού animation της Σοφίας Μαντουβάλου σε σκηνοθεσία και εμψύχωση του Αρίσταρχου Παπαδανιήλ.

Κυριακή 12/2 ώρα: 17:00 π.μ. Για τα παιδιά των δημοτικών σχολείων

70 ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ANIMATION

Ταξίδι στο Ελληνικό παιδικό Animation από το 1945 – 2015. Βίντεο που δημιουργήθηκε για τον εορτασμό της 70ης επετείου του ελληνικού Αnimation.

“ΧΑΝΣΕΛ ΚΑΙ ΓΚΡΕΤΕΛ” Δημιουργία animation από παιδικό παραμύθι. Από τον σπουδαστή του κλάδου Γραφιστικής του «VELLIOS SCHOΟL OF ART» Γιώργο Λιούσια. Ο Γιώργος Λιούσιας και ο Art Director της σχολής Γιάννης Σταματόπουλος παρουσιάζουν το έργο, την έμπνευση, τη δημιουργική διαδικασία και σχολιάζουν με εικόνα και λόγο τη μαγεία του animation.

“ΡΑΤΣΕΤ ΚΑΙ ΚΛΑΝΚ” Προβολή μεγάλου μήκους ταινίας, βασισμένη στο δημοφιλές videogame του Sony Play Station. Μια ταινία για τον ηρωισμό, τη φιλία αλλά και τη σημασία της αυτοθυσίας.

Με την ευγενική υποστήριξη:“VELLIOS SCHOOL OF ART” | 3ης Σεπτεμβρίου 24 | 104 32Tel. 210 5201730 | www.velliosschoolofart.gr

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.