Η ετήσια χοροεσπερίδα του Συλλόγου Κρητών Αργυρούπολης (ΕΙΚΟΝΕΣ)




«Δεν έπεφτε καρφίτσα» στο κέντρο «Νέο Κάστρο», στην ετήσια χοροεσπερίδα του Συλλόγου Κρητών Αργυρούπολης. Δεν έμεινε ούτε μια καρέκλα άδεια…

Οι Κρήτες της Αργυρούπολης είπαν τα κάλαντα, έκοψαν την βασιλόπιτα, βράβευσαν κρητικόπουλα, που εισήχθησαν σε ανώτατες σχολές και διασκέδασαν για πολλές ώρες με το συγκρότημα των Αντώνη Κεχαγιαδάκη, Αδαμαντίου Λαδουκάκη, Φάνη Μπαρμπούνη.

Το διοικητικό συμβούλιο ευχαριστεί όλα τα μέλη και φίλους του Συλλόγου, καθώς και τον Δήμαρχο Γιάννη Κωνσταντάτο, τον τέως Δήμαρχο Χρήστο Κορτζίδη, τον πρώην υπουργό Μιχάλη Καρχιμάκη, τον αντιδήμαρχο Βασίλη Κρητικό, τους δημοτικούς συμβούλους Λάζαρο Τσαγρίδη, Χαρά Λαμπρινού, Νίκο Σπυρόπουλο κι από τα σωματεία τον Κώστα Πρωτοπαπαδάκη (Ηλιούπολη), τον Δημήτρη Σταματάκη (Ελληνικό), την Κλέα Μανωλαράκη (Άλιμος), την Αργυρώ Καμπουράκη (Γλυφάδα), τον Βασίλη Μουρτζανό (Πετρούπολη),τον Γιάννη Σιδέρη (Σύλλογος Μεσαριτών), τον Γεώργιο Κωτσαντή από την Αδελφότητα Ηπειρωτών Αργυρούπολης.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Επίσης, από το σύλλογο Κρητών Γλυφάδας το «παρών» έδωσε η πρόεδρος Δέσποινα Τζαγκαράκη και από την Ένωση απανταχού Σφακιανών ο Ιωσήφ Μανουσογιαννάκης.

Τέλος, από το σύλλογο Κεφαλλονιτών Αργυρούπολης παρευρέθηκε ο Γιώργος Κωνσταντάτος, ενώ από την τοπική κοινότητα Αργυρούπολης η Ηρώ Κατσαρού.

ΠΗΓΗ: kritikaepikaira.gr

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.