Κοπή πίτας με ειδήσεις για τα γήπεδα του Αλίμου (VIDEO)




 

Στην ανακατασκευή των δύο γηπέδων ποδοσφαίρου προϋπολογισμού 332.609 ευρώ, αναφέρθηκε ο δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Χρήστου Καπάταη, στην κοπή της πίτας του Θουκυδίδειου Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού Αλίμου, που έγινε την Κυριακή 29 Ιανουαρίου.

Η προγραμματική σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Αλίμου, αναμένεται να εγκριθεί στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου.

Ο δήμαρχος Αλίμου ευχαρίστησε τον Χρήστο Καπάταη και την Ρένα Δούρου και είπε ότι με χρηματοδότηση της Περιφέρειας θα γίνει και ανακαίνιση στο κλειστό Γυμναστήριο.

Στο Θέατρο “Κάρολος Κουν” δεν έπεφτε καρφίτσα. Την παράσταση έκλεψαν οι μπόμπιρες της παιδικής χορωδίας του ΘΟΠΑΑ.

Notia.grΜένεις στα νότια προάστια; Κάνε like για να μαθαίνεις αμέσως ότι συμβαίνει στη γειτονιά σου!

 

Ανδρέας Κονδύλης – δήμαρχος Αλίμου:

Είναι πάρα πολύ όμορφο να βλέπω αυτή την αίθουσα γεμάτη με χαμογελαστά πρόσωπα, με τόσους ανθρώπους που ασχολούνται με τον αθλητισμό και τον πολιτισμό, με παιδιά με τη νέα γενιά που είναι και η ελπίδα μας για έναν καλύτερο τόπο, με ταλαντούχους δασκάλους των πολιτιστικών τμημάτων και με άξιους προπονητές και δασκάλους στα τμήματα γυμναστικής, με εθελοντές, με όλους τους συνεργάτες μου με τους οποίους δουλεύουμε μαζί για να τρέχουν αυτά τα προγράμματα και να ομορφαίνουν τη ζωή και την καθημερινότητα όλων μας. Θέλω να σας ευχηθώ να συνεχίσουμε με υγεία, προκοπή και δημιουργικότητα και το 2017 όλες αυτές τις δραστηριότητες.

Η ζωή μας ομορφαίνει μέσα από την ενασχόληση με τον αθλητισμό και τον πολιτισμό, γι αυτό και έχουμε μια σειρά από δραστηριότητες, εκτός από τα τμήματα, νομίζω ότι τις ξέρετε όλοι και τις παρακολουθείτε και τον κινηματογράφο, και η ζωή είναι ωραία, και πολλά ακόμα.

Κάνουμε μια συνεχή προσπάθεια για τις υποδομές και σε αυτό έχουμε τη στήριξη της Περιφέρειας, ευχαριστώ το φίλο Χρήστο Καπάταη τον Αντιπεριφερειάρχη Νότιας Αθήνας και την Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου, και είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε να επισκευάζουμε τα δύο γήπεδα, κι αν όλα πάνε καλά, θα ξεκινήσουμε με χρηματοδότηση της Περιφέρειας και μια ανακαίνιση στο κλειστό Γυμναστήριο πολύ σύντομα.

Δεν σας λέω άλλα γιατί είναι πολλοί οι σημαντικοί προσκεκλημένοι μας, ολυμπιονίκες, σύλλογοι, φίλοι καλοί και θέλω να έχουμε χρόνο να τους χειροκροτήσουμε και να τους απολαύσουμε. Να περάσετε όμορφα σήμερα. Καλή χρονιά κ. Πρόεδρε, καλή χρονιά σε όλους!

Notia.grΜένεις στα νότια προάστια; Κάνε like για να μαθαίνεις αμέσως ότι συμβαίνει στη γειτονιά σου!

Χρήστος Καπάταης – Αντιπεριφερειιάρχης Νότιου Τομέα Αθηνών:

Βρίσκομαι για άλλη μια φορά με τη μεγάλη οικογένεια του Αλίμου. Επειδή σήμερα δεν πρέπει να λέμε πολλά, κάτι είπε ο Δήμαρχος για το γήπεδο, την Πέμπτη το ψηφίζουμε στο Περιφερειακό Συμβούλιο. Έχουμε μια πάρα πολύ καλή συνεργασία, δημιουργική συνεργασία με το δήμο σας που σκοπό έχει να κάνει καλύτερη τη ζωή των δημοτών κι επειδή σήμερα είναι μέρα για ευχές, να ευχηθούμε σε όλα τα παιδιά, υγεία, καλή πρόοδο, δύναμη στους γονείς να ανταπεξέρχονται στα καθημερινά προβλήματα, να ευχηθώ στο δήμο σας δημιουργικότητα κι αποτελεσματικότητα και προκοπή για την πατρίδα μας. Ευχαριστώ.

 

Μένουμε Νότια– Γίνε μέλος στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

 

Στέφανος Διαμαντής- πρόεδρος ΘΟΠΑΑ:

Όραμά μας αποτελεί, αυτό που λέμε πολύ απλά “Όλος ο Άλιμος μια οικογένεια”. Ό,τι κάνουμε είναι αποτέλεσμα μια ομάδας που δουλεύει με στόχους, οργανωμένα, παραγωγικά και πιστεύουμε αποτελεσματικά.

Θέλω να ευχαριστήσω αυτή την ομάδα, η οποία αποτελείται από τους δασκάλους και συνεργάτες μας στα πολιτιστικά κι αθλητικά τμήματα, από τους εργαζόμενους στο ΘΟΠΑΑ, το Δ.Σ του ΘΟΠΑΑ, ιδιαιτέρως τον Αντιδήμαρχο στο Δ.Σ, τον αντιπρόεδρο του ΘΟΠΑΑ τον κ. Αλβανό, και βεβαίως το Δήμαρχό μας Α. Κονδύλη.

Η εμπιστοσύνη με την οποία μας περιβάλει και η καθημερινή συνεργασία που έχουμε με το Δήμαρχό μας, είναι όρος για να πραγματοποιούμε τα όνειρά μας.

Θέλω να τελειώσω με λίγα λόγια από το μεγάλο μας μουσικό το Μ. Θεοδωράκη ο οποίος έλεγε :

“Ο άνθρωπος χωρίς ψυχική και πνευματική τροφή, χωρίς τέχνη και πολιτισμό κινδυνεύει να μεταβληθεί σε δυστυχισμένο τέρας” πόσο σοφά λόγια! Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ ξανά! Καλή χρονιά να έχετε με επιτυχίες, με υγεία και να πραγματοποιηθούν όλα τα όνειρά σας!

 

Μένουμε Νότια– Γίνε μέλος στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Νίκος Αλβανός – αντιπρόεδρος ΘΟΠΑΑ:
Ευχαριστούμε την παιδική χορωδία του Θουκυδίδειου Οργανισμού που με την καθοδήγηση της δασκάλας τους κ. Κάση και με τη βοήθεια της κ. Τρουπιώτου και κ. Γραμμάτικα, μας έδωσαν την χαρά να ακούσουμε μερικά τραγουδάκια τους, ουσιαστικά μας έδωσαν και λίγη λάμψη και ζωντάνια από την ανεμελιά τους.

Ευχαριστούμε όλους εσάς που με την παρουσία σας τιμάτε και ζεσταίνετε την πολύ ωραία αυτή εκδήλωση. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την τιμή που μας κάνουν να είναι σήμερα μαζί μας..

Ποιοι βραβεύθηκαν:

Ελληνικός Ναυτικός Όμιλος Αιγυπτιωτών

Αθλητικός Σύλλογος ΓΑΙΑ

Θουκυδίδειος Γ.Σ

Ναυτικός Όμιλος Αλίμου

Ακαδημία Μαχητικών Τεχνών και Αθλημάτων «Εύμαχος»

Αθλητικός Σύλλογος «ΩΡΙΩΝ»

Μιχάλης Διαμαντόπουλος (Αθλητής του Πινγκ-Πονγκ)

Χορωδία Δήμου Αλίμου

Παιδικό Εργαστήρι Zωγραφικής ΘΟΠΑΑ

Ομάδα “Δεν πετάμε τίποτα- Δημιουργούμε”

Α.Ο.Τραχώνων Αλίμου

Αθλητικός Πολιτιστικός Όμιλος Καλαμακίου

ΝΙΚΗ Αλίμου

Αθλητική Λέσχη Αλίμου

Ένωση Τραχώνων ΔΙΑΣ

Αθλητική Ακαδημία South Basketball

Αθλητικός Σύλλογος Αλίμου Volley

Alimos Lions Baseball Club

Λέοντες Αλίμου (polo)

Ντανιέλ Μπατίστα – παλαίμαχος ποδοσφαιριστής

Στην εκδήλωση είδαμε: Τους αντιδημάρχους Αναστασία Σιμητροπούλου, Δώρα Σύρμα, Εύη Δουδωνή και Αρτέμη Καραμολέγκο. Τους πρώην δημάρχους Θάνο Ορφανό και Αργύρη Αργυρίου. Τους δημοτικούς συμβούλους Γιάννη Μαριόλη, Γεωργία Πάπας, Μαρία Ανανιάδου,  Νίκο Παπανικολάου και Νίκο Αλεξόπουλο τον πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ Νέας Δημοκρατίας Αλίμου, Μανώλη Μιχαλέτο και τον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Αλίμου Αλέξη Τσέκα.

 

 

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.