Μαθητικό καρναβάλι στον Άγιο Δημήτριο




Αποκριάτικη Παρέλαση – Γιορτή, θα πραγματοποιήσει για 1η χρονιά, η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Αγίου Δημητρίου, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της και μετά από αίτημα των μελών της, την Κυριακή 12-2-2017 και ώρα 11:30 στο Δημοτικό Στάδιο.

 

Σχεδιάζουμε – Δημιουργούμε – Διασκεδάζουμε με παρέλαση σχολείων, εργαστήρι χαρταετού, εργαστήρι μάσκας, βραβείο πρωτότυπης μεταμφίεσης και πολλά άλλα δρώμενα σε μια εκδήλωση με τρελή μουσική και γλέντι!

Η αποκριάτικη γιορτή των παιδιών μας θα ενώσει μικρούς και μεγάλους μαθητές δημιουργώντας γεύση αισιοδοξίας και ελπίδας.
Μέσα από τη συλλογική συμμετοχή και συνεργασία τους θα αναδείξουν ένα ακόμα κρυμμένο ταλέντο τους, θα γνωρίσουν καινούργια πράγματα και θα εθιστούν σε πολιτιστικά δρώμενα.
Η αποκριάτικη γιορτή μας θα γεμίσει με κέφι, γέλιο, διασκέδαση και θα αποτελέσει το έναυσμα για την καθιέρωσή της στη πόλη μας.
Δημιουργικές γωνίες με χαρταετούς, με μάσκες με καρναβαλίστικο μασκάρεμα θα μας περιμένουν.

Γιορτάζουμε τις Απόκριες!!!

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.