Πραγματοποίησαν την ευχή του μικρού Σπύρου!




Ένα υπέροχο πρωινό, γεμάτο διασκέδαση και ποιοτικά διαδραστικά παιχνίδια, είχαν τη δυνατότητα ν΄απολαύσουν οι μικροί μας φίλοι στην αποκριάτικη εκδήλωση των παιδικών σταθμών του δήμου Αγίου Δημητρίου το Σάββατο 11/2.
Λίγο πριν τη λήξη της χαρούμενης γιορτής, πραγματοποιήθηκε ενημέρωση προς τους γονείς σχετικά με το χρηματικό ποσό των 830 ευρώ που συγκεντρώθηκε τα Χριστούγεννα, από την αγορά αστεριών της Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).

Είμαστε ευτυχείς που σύντομα θα ικανοποιήσουμε την ευχή ενός 4χρονου παιδιού. Ο μικρός Σπύρος που πάσχει από σοβαρή ασθένεια, ευχήθηκε ν΄αποκτήσει ένα δωμάτιο γεμάτο με τ΄αγαπημένα του χελωνονιντζάκια!

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Όλοι εμείς στην οικογένεια των παιδικών σταθμών αλλά και ο εκπρόσωπος του Οργανισμού Make-A-Wish που παραβρέθηκε στην εκδήλωσή μας, ευχαριστούμε θερμά τους γονείς για την έμπρακτη αγάπη τους. Γιατί όπως είπε και ο συγγραφέας του αιώνιου παιδιού, Πήτερ Παν, JamesMathewBarry:
« Αυτοί που φέρνουν τον ήλιο στη ζωή των άλλων, φωτίζουν εξίσου τη δική τους ύπαρξη.»

Δήμος Αγίου Δημητρίου: Όλες οι αποκριάτικες εκδηλώσεις (δείτε το πρόγραμμα)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.