Στα χέρια του δήμου και με τη… βούλα η δυτική παραλία Βάρκιζας




Υπεγράφη σήμερα, 8 Φεβρουαρίου στα γραφεία της ΕΤΑΔ η πρώτη από τις πέντε συμβάσεις παραχώρησης συνολικά 540 στρεμμάτων του παραλιακού μετώπου στο Δήμο, όπως ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Γρηγόρης Κωνσταντέλλος στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Η συγκεκριμένη σύμβαση αφορά την παραχώρηση της Δυτικής Παραλίας Βάρκιζας και οι όροι της είναι σύμφωνοι με την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 26ης Σεπτεμβρίου.

Παράλληλα, στη σημερινή συνάντηση του Δημάρχου με τον Πρόεδρο της ΕΤΑΔ Α.Ε. Γιώργο Τερζάκη, τέθηκε χρονοδιάγραμμα για την υπογραφή των υπολοίπων τεσσάρων συμβάσεων, οι οποίες είναι σχεδόν έτοιμες και όπως ανακοίνωσε ο Δήμαρχος, θα έχουν ολοκληρωθεί όλες οι σχετικές διαδικασίες μέχρι τις 10 Μαρτίου.

Μέχρι τότε, θα μπορέσουν ο Δήμος να προχωρήσει σε καθαρισμό και ευπρεπισμό των παραχωρηθέντων εκτάσεων και να υλοποιηθούν όλες οι προβλεπόμενες από τις συμβάσεις εργασίες εντός του 2018.
Θυμίζουμε πως με την παραχώρηση της διοίκησης και διαχείρισης του μεγαλύτερου μέρους του παραλιακού μετώπου από το Ελληνικό Δημόσιο στο Δήμο, ικανοποιήθηκε ένα αίτημα 40 ετών των κατοίκων και των διοικήσεων της περιοχής. Ο πολίτες του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης απέκτησαν επιτέλους τον πρώτο λόγο στη διαχείριση του παραλιακού τους μετώπου.
Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης χαιρετίζει τις προσπάθειες της ΕΤΑΔ για την θετική έκβαση της υπόθεσης αλλά και τις εντατικές προσπάθειες των υπηρεσιών του.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αυτά είναι τα φιλέτα (540 στρέμματα) σε Βούλα, Βουλιαγμένη και Βάρκιζα που θα νοικιάσει σε ιδιώτες ο δήμος (Drone Video)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.