Τι είπε ο Κωνσταντέλλος για τις κόντρες στη Βάρκιζα




O Δήμαρχος Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης ευχαρίστησε την Ελληνική Αστυνομία για την «άμεση και αποτελεσματική της παρέμβαση στα θλιβερά γεγονότα που έζησε η περιοχή μας το βράδυ της Δευτέρας».

Και πρόσθεσε: «Από την πρώτη στιγμή που ενημερωθήκαμε για το «ραντεβού» στη Βάρκιζα, ενημερώσαμε τις αρμόδιες αστυνομικές αρχές και είμαστε σε συνεχή επαφή και συνεργασία μαζί τους».

Notia.grΜένεις στα νότια προάστια; Κάνε like για να μαθαίνεις αμέσως ότι συμβαίνει στη γειτονιά σου!

«Καθ’ όλη τη διάρκεια των επεισοδίων, εγώ προσωπικά και ο μηχανισμός του Δήμου ήμασταν παρόντες για να παρακολουθήσουμε και να συμβάλουμε όπου χρειαζόταν στην αντιμετώπιση τους», τόνισε ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Επεισόδια με συλλήψεις στο Ribas (VIDEO)

«Την επόμενη μέρα, τα συνεργεία καθαριότητας του Δήμου έσπευσαν να αποκαταστήσουν τις ζημιές που προκλήθηκαν», είπε ο δήμαρχος σημειώνοντας: «Εξυπακούεται πως καταδικάζουμε τη διεξαγωγή των αγώνων ταχύτητας που διοργανώνονται τόσο στη Βάρκιζα όσο και στα Λιμανάκια της Βουλιαγμένης και ζητάμε από την Τροχαία Ελληνικού και την Ελληνική Αστυνομία να καταβάλουν κάθε προσπάθεια ώστε να απαλλαγούμε οριστικά από τα φαινόμενα αυτά»

«Ο Δήμος θα σταθεί αρωγός στην προσπάθεια αυτή με όσα μέσα διαθέτει», κατέληξε ο ίδιος.

ΠΗΓΗ:enikos.gr

Μένουμε Νότια– Γίνε μέλος στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.