Γιάννης Σπαλιάρας: “Ο πατέρας μου έπαιζε και μπάλα στο Μπραχάμι όπου μεγάλωσα”




Ο Γιάννης Σπαλιάρας πριν από περίπου μια δεκαετία είχε παραχωρήσει συνέντευξη στο επίσημο περιοδικό της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, φωτογραφήθηκε με φανέλες της ομάδας και μίλησε για το τριφύλλι.

Το μοντέλο – παρουσιαστής των Διασήμων του Survivor αποκάλυψε πως πήγαινε συχνά στο γήπεδο και εκδηλωνόταν:

«Είναι πολλά τα αγαπημένα μου συνθήματα, αλλά θα μας κόψει η λογοκρισία αν τα πω. Αυτό που μπορείς να γράψεις μόνο και να μην κοπεί είναι το: Ελλάς, Ευρώπη, Παναθηναϊκός! Στην κερκίδα εκδηλώνομαι όπως νιώθω. Σε ένα χαλαρό ματς δεν χτυπιέμαι κιόλας. Αναλόγως της στιγμής, εκδηλώνομαι και εγώ. Η πιο ακραία μου εκδήλωση είναι να χοροπηδάω και να βρίζω όπως οι περισσότεροι Έλληνες».

Για το πως έγινε Παναθηναϊκός, απάντησε: «ήταν ο πατέρας μου κι ο κατά 5 χρόνια μεγαλύτερος μου αδερφός. Κι εγώ ακολούθησα τα χνάρια τους. Ο πατέρας μου έπαιζε και μπάλα στο Μπραχάμι όπου μεγάλωσα».

ΠΗΓΗ:sdna.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Από το κατάστημα του πατέρα του ΝΕΩΤΕΡΙΣΜΟΙ Ο ΜΠΑΜΠΗΣ δίπλα στον Σκαβάντζο ντυνόμουνα σαν ήμουνα παιδί

Survivor: Ο μυώδης Γιάννης Σπαλιάρας έμεινε… μισός!

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.